×

Dé ideale kantoorverlichting: LED-panelen!

Led paneel 60x60

Kantoorverlichting LED

Kantoren zijn meestal uitgerust met systeemplafonds en TL armaturen. Deze TL armaturen verbruiken flink wat energie, de TL buizen flikkeren en wat design betreft kunt u ook nog mooie stappen maken. LED-panelen bieden de oplossing voor LED-kantoorverlichting. Onze LED-panelen passen namelijk precies in het systeemplafond, waardoor het vervangen zeer eenvoudig is. Het hele TL armatuur kan uit het systeemplafond geschoven worden en het nieuwe LED-paneel kan als LED-kantoorverlichting functioneren!

Voordelen LED-panelen

Door over te stappen op LED-panelen, bespaart u veel energie. Een 60×60 TL armatuur met vier 60 cm TL buizen verbruikt in zijn geheel ongeveer 90 Watt. De TL buizen verbruiken namelijk 4 x 18 = 72 Watt en door het VSA komt hier nog 25% bij op.

Het LED-paneel 60×60 Pro verbruikt slechts 36 Watt. Hierdoor bespaart u maar liefst 60%! Het vsa van de oude TL buizen wordt namelijk ook niet meer gebruikt.

De LED-panelen zijn na ongeveer 1,5 jaar geheel terugverdiend! Hierbij is rekening gehouden met 10 uur ingeschakeld per dag en energieprijs van 0,10 euro per kw/h.

Bovendien hoeft u de komende tijd niet meer in het donker te zitten. Door de lange levensduur van de LED-panelen hoeft u deze niet vaak te vervangen. Vergeleken met normale TL buizen gaan de LED-panelen zeker 3-5 keer langer mee.

Ideale Led-verlichting voor op kantoor! Klik hier om te kijken welke Led panelen geschikt zijn voor uw systeemplafond.

Vervangen LED-panelen

Omdat de LED-panelen exact de afmetingen hebben van een 60×60 TL armatuur met 4 TL buizen van 60 cm of een 30×120 TL armatuur met 2 TL buizen van 120 cm, is het vervangen eenvoudig. Wij bieden zowel de LED-panelen 60×60 als de LED-panelen 30×120 aan. Haal het gehele TL armatuur met vsa uit het systeemplafond, sluit het nieuwe LED-paneel aan de stroom door middel van een kroonsteen of met de meegeleverde stekker en leg het paneel LED terug in het systeemplafond.

kantoorverlichting Led

Ook gaat u er op vooruit wat het design betreft, om de LED-panelen zit een witte rand die mooi afgewerkt is. Er komt een prachtige egale kleur vanaf zonder donkere vlekken op het paneel en bovendien schijnt het LED-paneel niet fel in de ogen.

Flikkervrije LED-panelen

Op kantoor is het belangrijk dat de werknemers zich goed kunnen concentreren en niet afgeleid worden. TL buizen die gebruikt worden in TL armaturen flikkeren zichtbaar, dit leidt dus af. LED-verlichting flikkert niet zichtbaar, alleen wel op een hoog tempo. Dit is niet altijd waar te nemen maar dit heeft alsnog een nadelig effect op de mensen die er onder werken. Het concentratievermogen wordt aangetast door het flikkeren en bovendien raakt men eerder vermoeid, ook al ziet het personeel niet dat de lampen flikkeren.

Hier heeft Led Wereld nu een oplossing voor: 100% flikkervrije LED-panelen.

Deze LED-panelen geven volledig constant licht. Dit kunt u ook testen door een camera op de lamp te richten. Als u geen flikkervrij LED-paneel heeft, dan zal het scherm op de camera flikkeren. U doet er dan verstandig aan om toch de flikkervrije LED-panelen aan te schaffen.

UGR<19 LED-panelen

UGR staat voor Unified Glare Rating en staat voor de verblindingsfactor. Dit getal geeft aan in welke mate de gebruiker hinder ondervindt van de verlichting in de kijkrichting en ooghoogte. Omdat er vaak gebruik wordt gemaakt van beeldschermen, weerspiegelen de beeldschermen de verlichting zodat de verlichting in de kijkrichting komt. Hiervoor zijn er normen bepaald(NEN-EN 12464-1) dat de UGR waarde in kantoorruimtes <19 moeten zijn.

UGR <19 panelen hebben een iets andere structuur dan de andere panelen waardoor er minder sprake is van verblinding. Van binnen is de lamp verder hetzelfde. Bij onze LED-panelen kunt u de LED-panelen UGR<19 60×60 en 30×120 vinden. Wij hebben deze variant alleen in neutraal-wit(4000K) omdat deze kleur veruit het meeste voorkomt in kantoorruimtes.

Overstappen op LED-kantoorverlichting

Heeft u een systeemplafond en wilt u ook genieten van de voordelen van kantoorverlichting LED? Neem gerust contact met ons op of laat een offerte door ons uitbrengen. Wij zijn ervaren met de gehele verzorging van advies en installatie.

-41%
39,89 - 1.699,99 incl. BTW
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *