Maak uw tuin en overkapping klaar voor de gezellige avonden

Iedereen ziet weer uit naar de gezellige avonden. Wanneer we gezellig buiten onder de overkapping of op het terras kunnen zitten. Een overkapping of terras met verlichting geeft een warme sfeer. Inbouwspots en Led strips zijn perfect om het buiten te verlichten en gezellig te maken. Voor beide zijn veel verschillende mogelijkheden van verlichten.

Het is heel belangrijk om eerst naar de IP-waarde te kijken. Dit geeft aan hoe waterdicht de verlichting is. Wilt u weten welke IP-waarde uw verlichting moet hebben? Ga dan naar het blog Wat is IP-waarde?

Maak het buiten in de tuin sfeervol met onze Led Strips. Bedienbaar met afstandsbediening of via een app.

Maak het buiten in de tuin sfeervol met onze Led Strips! Bedienbaar met afstandsbediening of via een app.

Bekijk onze LED Strips

Maak uw overkapping sfeervol met Led strips

De Led strips van Led Wereld hebben twee verschillende IP-waardes. Een voor binnen met een IP-waarde van 20 en een voor buiten met een IP-waarde van 65. De strip voor buiten met IP65 is vochtbestendig en dus ook goed geschikt voor onder de overkapping.

Een voordeel van Led strips is dat ze veel energie besparen ten opzichte van halogeen lampen. En u kunt ze precies plaatsten waar en hoe u ze wilt hebben.

Overkapping verlichten met inbouwspots

Ook inbouwspots kunt u goed gebruiken om de tuin te verlichten. Dit heeft weer een hele andere uitstraling dan Led strips, maar met inbouwspots is het ook goed gezellig te maken. Voor beide type lampen is het belangrijk om, ook in verband met vorst en dauw, de IP-waarde te weten. Daarnaast gaat het om smaak. Wat vindt u mooi en hoeveel licht wilt u hebben. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste verlichting? Neem dan contact op met [email protected]

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 11340 reviews.