Medewerker in de spotlights:Joop de Wijs (sales manager)

Led Wereld is gespecialiseerd in ‘zakelijke ledverlichting’ met een productaanbod waarmee we een totaalleverancier zijn voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar de juiste verlichting voor brede range aan toepassingen. Dat varieert van een led-strip in een keuken tot complete verlichtingsplannen voor een industriële bedrijfshal.

Persoonlijk contact

Het aantal klanten van Led Wereld is de afgelopen jaren spectaculair gegroeid en het persoonlijke contact met onze klanten kwam voornamelijk tot stand als de klant advies nodig had of een vraag had of een product op voorraad was, etc. In deze dienstverlening hebben wij bijzonder goed gepresteerd, wat tot uitdrukking komt in de hoge score van klantbeoordelingen van een 8,9 bij Webwinkelkeur. Niet slechts door 200 klanten, maar inmiddels hebben bijna 5.000 klanten hun mening gegeven!

Niet tevreden met een 8,9

Maar ja, als je ambitieus bent, dan is zelfs een score van 8,9 niet voldoende. Tenminste als je ziet waar je nog verdere verbeteringen kunt aanbrengen.

In het voorjaar van 2020 hebben we daarom besloten om een veel intensiever contact te hebben met onze klanten. Er is een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd bij een heel groot aantal zakelijke relaties op een enigszins conventionele manier, namelijk door de telefoon te pakken en de klanten gewoon op te bellen en te vragen naar de ervaring die ze hebben bij Led Wereld en de kwaliteit van de producten die ze hebben aangeschaft. Dat hebben we in eerste instantie gedaan bij klanten in bepaalde marktsegmenten, zoals bouwbedrijven en installateurs.

Deze persoonlijke benadering van onze klanten is door de klanten als heel prettig ervaren en ook voor onszelf is het enorm mooi om op deze manier ‘in de keuken te kijken’ bij de verschillende bedrijven.

Input van klanten

Bovendien hebben we ook zeer waardevolle tips gekregen, waar we onmiddellijk mee aan de slag zijn gegaan. Naast de duidelijke en informatieve website hebben veel bouwbedrijven en installateurs behoefte aan een overzichtelijke brochure en prijslijst. Deze zijn inmiddels ontwikkeld en beschikbaar en kunnen opgevraagd worden bij onze verkoop binnendienst.

Installateurs hebben ook aangegeven dat ze behoefte hebben aan materiaal om aan hun klanten te laten zien. In de zomer van 2020 is een prachtige demo-set ontwikkeld, waar de 6 meest populaire inbouwspots in zitten. Een luxe presentatie box die een beetje doet denken aan een doos bonbons, met een helder overzicht van de diverse inbouwspots, in verschillende kleuren, afmetingen en lichtkleuren. Voordat deze demo set überhaupt geleverd kon worden, werd die al aangeschaft door een groot aantal installateurs. Meer details hierover kunt u opvragen bij uw accountmanager. Neem contact op met onze verkoop binnendienst om zo’n demo set te bestellen.

Graag een demo-set ontvangen? Neem contact met ons op!

Door de insteek die Led Wereld gekozen heeft om een persoonlijke relatie te hebben met onze klanten, is het noodzakelijk gebleken om het verkoopteam flink uit te breiden. Hierdoor kunnen we permanent zorgen dat onze klanten optimaal bediend worden.

Dit bericht is gepost in Team. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 6957 reviews.