Subsidies en belastingvoordeel bij overstappen op LED-verlichting

EIA Led verlichting

Wist u dat u als ondernemer met de overstap naar LED-verlichting in vele gevallen recht hebt op subsidie? Duurzaam ondernemen wordt vanuit de overheid gestimuleerd en dit brengt ook voor jou veel voordelen met zich mee. Benieuwd welke dit zijn? Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Subsidies bij overstappen naar LED-verlichting

Als je overstapt naar LED-verlichting, kom je voor de volgende twee subsidies in aanmerking: de Energie Investeringsaftrek (EIA) en de Kleinschaligheids Investeringsaftrek (KIA).

Energie Investeringsaftrek (EIA)

Is uw onderneming belastingplichtig in Nederland voor inkomsten- of vennootschapsbelasting? Dan is de kans groot dat je onderneming in aanmerking komt voor de Energie Investeringsaftrek (EIA). Veel bedrijven kunnen door middel van de EIA subsidie aanvragen als zij beschikken over LED-verlichting. De EIA houdt in dat je een deel van een duurzame investering, zoals LED-verlichting, kunt aftrekken van je fiscale winst. Op deze manier wordt duurzaam ondernemen extra gestimuleerd. Meer over de EIA vind je hier.

Onze LED-highbays zijn duurzaam en komen in aanmerking voor EIA subsidie. Begin nu met duurzaam ondernemen.

Onze LED-highbays zijn duurzaam en komen in aanmerking voor EIA subsidie. Begin nu met duurzaam ondernemen.

led highbays

Kleinschaligheids Investeringsaftrek (KIA)

Investeer je tussen de € 2.301,- en € 318.449,- in bedrijfsmiddelen, zoals LED-verlichting, voor jouw onderneming? Dan kun je in aanmerking komen voor de Kleinschaligheids Investeringsaftrek (KIA). De KIA is bedoeld om ondernemers te stimuleren te investeren in hun bedrijf. Elke investering moet minimaal € 450,- bedragen om voor de KIA in aanmerking te komen. Hiervan kun je bijvoorbeeld een laptop of computer kopen, maar ook nieuwe LED-verlichting voor je werkruimte aanschaffen. Meer over de KIA vind je hier.

Besparen met Led Wereld

Door over te stappen op LED-verlichting kun je dus subsidies en belastingvoordeel ontvangen. Een ander groot voordeel wat LED-verlichting met zich meebrengt, is een lagere energierekening. Wist je namelijk dat verlichting al snel tussen de 30% tot 60% van je energiekosten bepaalt? Een LED-lamp is 85% zuiniger dan een gloeilamp en verbruikt daarnaast 75% minder stroom dan een halogeenlamp. LED-verlichting kan een hoop stroom, en dus geld, besparen! Wil je graag overstappen naar LED-verlichting? Bij Led Wereld helpen we je graag. Wij bieden een breed aanbod LED-verlichting en wij kunnen ook helpen met het opzetten van een lichtplan of het uitkiezen van de juiste lichtsterkte en lichtkleur. Neem gerust contact met ons op!

Wil je al deze voordelen ook en ben je klaar om je huidige verlichting te veranderen naar LED-verlichting? Bekijk dan ons hele assortiment van LED-verlichting: https://www.ledwereld.nl/

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 11340 reviews.