Vergelijking Led TL verlichting

Het valt niet mee om Led TL verlichting met elkaar te vergelijken omdat er veel bij komt kijken. Voor de één is de helderheid belangrijk en voor de ander is de duurzaamheid bijvoorbeeld van belang. We willen een eerlijke vergelijking maken zodat u een goed overwogen keuze kunt maken voor u de Led Tl buizen zult bestellen. De meeste armaturen voor tl buizen hebben een elektromagnetisch vsa, dit zijn armaturen met starters. De volgende Led TL buizen kunnen allemaal de oude tl buis één op één vervangen. De vergelijking is gedaan met een Led TL buis van 120 cm met de kleur : 4000K (neutraal-wit).
Soort lamp Led TL buis van Led Wereld Led TL pro van Led Wereld
Lichtopbrengst 2100 2550
Vermogen 18 W 18 W
Lm/W 110 140
arbeidsfactor 0.97 0.97
Kleurweergave >80 > 80
Verwachte levensduur 40.000 50.000
Garantie 3 jaar 3 jaar
Prijs 10,99 16,99
 

Lichtopbrengst van de Led TL buizen

Zoals in het overzicht te zien is, hebben zowel de normale als de betere versies een gelijke lichtopbrengst van de Led TL lampen. De Led TL pro heeft met hetzelfde vermogen een hogere lichtopbrengst. Deze is dan ook efficiënter.

Verwachte levensduur en garantie Led TL

Uit vergelijking met de normale versies blijkt dat de verwachte levensduur niet helemaal gelijk is. Doordat de Pro buizen de beter hun warmte afvoeren, gaat de Led langer mee. Wist u dat een conventionele TL lamp een levensduur van ongeveer 10.000 uur heeft….? Dat betekent dat de Led TL lamp van Led Wereld en de substitube value al 3x langer mee gaat.

Conclusie

Uit de vergelijking blijkt dat de led tl buis en de led tl pro een gelijk vermogen hebben alleen heeft de led tl pro een hogere lichtopbrengst. De prijs is dan ook iets hoger van de Led TL Pro. Wel heeft de Led tl Pro een snellere terugverdientijd. Lees in dit blog hoe u uw oude TL buizen kunt vervangen door Led! Heeft u nog vragen? U kunt hieronder uw reactie kwijt en er zal spoedig gereageerd worden of neem contact met ons op!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Een reactie op “Vergelijking Led TL verlichting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 9797 reviews.