Goedkope LED dimmers

Het is handig om de lichtsterkte van een lamp te regelen met een dimmer. Ook LED lampen zijn in vele gevallen dimbaar. De lichtsterkte daarvan kunt u regelen met kwaliteitsvolle en goedkope LED dimmers, die bij Led Wereld verkrijgbaar zijn. In onze webshop treft u fase-aansnijdende en fase-afsnijdende LED dimmers aan, met onderstaande eigenschappen:

  • Mogelijk om meerdere lampen met één dimmer te regelen, tot maximaal 150 Watt.
  • Lichtsterkte regelbaar van 0% tot 100%.
  • Geen gezoem of haperingen.
  • Geschikt om toe te passen in de zogenaamde hotelschakeling (wisselschakeling).

Een LED dimmer 230 V met fase-aansnijding is geschikt voor het dimmen van de LED spots van Led TL wereld. Voor LED spots van Philips, Ikea of Osram moet u een fase-afsnijdende dimmer toepassen. Bij andere merken raadpleegt u het best eerst de leverancier.

Hoe een LED dimmer installeren?

U hebt geen elektricien nodig om een LED dimmer van Led Wereld te installeren. Op onze website vindt u hiervoor duidelijke stapsgewijze instructies. Bij de fase-aansnijdende dimmer moet u het te regelen vermogen instellen met jumpers. Om hinderlijk geknipper tijdens het dimmen te vermijden, kunt u de dimmer afregelen met de regelknop ‘coarse’ (en eventueel ‘fine’). Ook hierover vindt u voldoende uitleg op onze website. Wij leveren al onze dimmers met een afdekplaatje en een draaiknop.

52,99 incl. BTW

Beste kwaliteit LED producten voor een scherpe prijs

LED-TL-wereld levert u alleen maar LED producten van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Mocht een product u toch niet bevallen, dan mag u het gratis retourneren binnen 30 dagen. Bestellingen die wij vóór 14 uur ontvangen, leveren wij reeds de volgende werkdag. We rekenen geen verzendingskosten aan voor aankopen vanaf 100 euro. Hebt u nog vragen? Gebruik het contactformulier op onze website of bel ons!