Goedkope LED dimmers

Het is handig om de lichtsterkte van een lamp te regelen met een dimmer. Ook LED lampen zijn in vele gevallen dimbaar. De lichtsterkte daarvan kunt u regelen met kwaliteitsvolle en goedkope LED dimmers, die bij Led Wereld verkrijgbaar zijn. In onze webshop treft u fase-aansnijdende en fase-afsnijdende LED dimmers aan, met onderstaande eigenschappen:

  • Mogelijk om meerdere lampen met één dimmer te regelen, tot maximaal 150 Watt.
  • Lichtsterkte regelbaar van 0% tot 100%.
  • Geen gezoem of haperingen.
  • Geschikt om toe te passen in de zogenaamde hotelschakeling (wisselschakeling).

Een LED dimmer 230 V met fase-aansnijding is geschikt voor het dimmen van de LED spots van Led TL wereld. Voor LED spots van Philips, Ikea of Osram moet u een fase-afsnijdende dimmer toepassen. Bij andere merken raadpleegt u het best eerst de leverancier.

Hoe een LED dimmer installeren?

U hebt geen elektricien nodig om een LED dimmer van Led Wereld te installeren. Op onze website vindt u hiervoor duidelijke stapsgewijze instructies. Bij de fase-aansnijdende dimmer moet u het te regelen vermogen instellen met jumpers. Om hinderlijk geknipper tijdens het dimmen te vermijden, kunt u de dimmer afregelen met de regelknop ‘coarse’ (en eventueel ‘fine’). Ook hierover vindt u voldoende uitleg op onze website. Wij leveren al onze dimmers met een afdekplaatje en een draaiknop.

52,90 incl. BTW
38,90 incl. BTW
7,99 incl. BTW

Beste kwaliteit LED producten voor een scherpe prijs

LED-TL-wereld levert u alleen maar LED producten van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Mocht een product u toch niet bevallen, dan mag u het gratis retourneren binnen 30 dagen. Bestellingen die wij vóór 14 uur ontvangen, leveren wij reeds de volgende werkdag. We rekenen geen verzendingskosten aan voor aankopen vanaf 100 euro. Hebt u nog vragen? Gebruik het contactformulier op onze website of bel ons!