Goedkope LED montagebalken

Voor goedkope montagebalken om LED buizen in te monteren, bent u bij Led Wereld aan het juiste adres! In onze webshop vindt u LED TL montagebalken met lengten van 60, 120 en 150 centimeter. Ons gamma omvat montagebalken voor zowel één als twee LED TL lampen. Deze zijn IP 20-geclassificeerd en dus bedoeld voor gebruik binnenshuis. In de webshop van Led Wereld vindt u voordelige en kwaliteitsvolle LED buizen van ons eigen merk, die bruikbaar zijn in onze montagebalken. Osram LED buizen zijn hiervoor niet geschikt.

LED TL montagebalken voor buiten

Naast LED montagebalken voor gebruik binnenshuis, verkopen wij ook waterdichte armaturen. Deze zijn IP65-geclassificeerd en dus stofdicht en waterbestendig. U kunt ze buitenshuis toepassen of in vochtige ruimten. De waterdichte armaturen zijn verkrijgbaar voor één of twee led buislampen, met een lengte van 60, 120 en 150 centimeter. Ze zijn geschikt voor alle LED TL buizen van ons eigen merk.

LED verlichting van Led Wereld

Naast montagebalken voor LED lampen is Led Wereld gespecialiseerd in LED TL lampen, LED panelen voor systeemplafonds, LED spots en LED bouwlampen. Wenst u uw LED lampen te dimmen? In de webshop van Led Wereld zijn hiervoor speciale LED dimmers verkrijgbaar. Bij Led Wereld koopt u LED producten van de beste kwaliteit voor een lage prijs. U hoeft niet lang op uw bestelling te wachten: bestel uw producten vóór 14 uur en de volgende werkdag worden ze geleverd! Gratis retourneren is mogelijk binnen 30 dagen. U betaalt geen verzendingskosten bij aankopen vanaf 100 euro. Aarzel niet om ons te contacteren indien u nog vragen hebt. Bel ons of gebruik het contactformulier op onze website!