Goedkope LED TL armaturen

Een LED TL armatuur bestaat uit de combinatie van een LED TL buis en een bijhorend armatuur. Voor goedkope LED TL armaturen van de beste kwaliteit moet u bij Led TL wereld zijn. In onze webshop vindt u volgende modellen

  • LED armaturen type t8: bevatten LED TL lampen met een diameter van 1 inch (2,5 centimeter). Drie verschillende kleurtemperaturen zijn beschikbaar.
  • LED armaturen type t5: met LED TL buizen die een kleinere diameter bezitten, namelijk 5/8 inch (1,5 centimeter). Deze armaturen zijn veel compacter dan t8-armaturen.
  • Waterdichte armaturen: deze armaturen bezitten de IP65-classificatie, en zijn dus bestand tegen indringing van water en stof. Standaard worden ze geleverd zonder LED TL buizen.

De vele toepassingen van LED TL armaturen

LED TL buizen verbruiken heel wat minder energie en gaan veel langer mee. LED t8 armaturen zijn ideaal om in één lijn te hangen met behulp van meegeleverde koppelsnoeren. Ze zijn te koop in de kleurtemperaturen warm-wit, neutraal-wit en koud-wit. Onze LED t5 armaturen kunt u naadloos aan elkaar aansluiten, dankzij de meegeleverde koppelstukken. Zo is het mogelijk om één lange streep licht te creëren. De waterdichte LED armaturen zijn verkrijgbaar in modellen voor één of twee led buizen. Al onze armaturen zijn te koop in lengten van 60 tot 150 centimeter.

Gemakkelijke installatie van LED armaturen

Wij leveren onze LED armaturen met bevestigingsclips en schroefjes, waarmee u ze gemakkelijk bevestigt aan een plafond of een muur. Met de bijgeleverde snoeren sluit u ze eenvoudig aan op het lichtnet. Plaats uw bestelling vóór 14 uur zodat wij uw producten de volgende werkdag leveren! Led TL wereld rekent geen verzendingskosten aan voor aankopen boven 100 euro. Bel ons of gebruik het contactformulier voor meer informatie!