Kantoorverlichting Led

Ben je toe aan nieuw licht in je kantoor dan kan het lastig zijn de juiste soort te kiezen. Als kantoor verlichting raden wij de Led panelen of de Led downlights aan. Deze lampen hebben een goede verspreiding van licht.

De Led panelen hebben zelf een groter oppervlakte dan de downlights hierdoor is er minder schaduw op de werkplek. Het is dus aan te raden om de Led panelen boven de bureau’s te gebruiken en de downlights vooral voor de gangpaden.

Als u voor Led kiest in plaats van de oude vierkante TL armaturen dan zul je ook behoorlijk besparen in de kosten van de energie en het onderhoud. Er kan namelijk geen stof ontwikkelen bij de Led panelen omdat het een vlak oppervlak heeft.

Welke lichtkleur heb ik nodig?

Het is over het algemeen op een kantoor niet aan te raden om koud-wit licht te gebruiken. Dit komt doordat de kleur nogal kil overkomt. Over het algemeen gaat men voor een warm-witte of neutraal-witte lichtkleur. Uiteraard hangt het op kantoor af van persoonlijke smaak, de één werkt nou eenmaal beter als het wat gezellig is op kantoor.

Het is dus gebruikelijk om een lichtkleur te kiezen van 3000-4000 Kelvin. mocht het om een groter kantoor gaan dan is het verstandig om te gaan voor de 4000 Kelvin(neutraal-wit). Met een neutraal-witte lichtkleur heeft bijna niemand moeite terwijl sommigen met een warm-witte lichtkleur een beetje versuffen of het niet aangenaam vinden om mee te werken.

Voor een vergaderruimte is het handig om te gaan voor een heldere lichtkleur. Dit bevordert dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens besprekingen en bij de les blijft.(4000K)

Besparing door Led panelen en Downlights

Door het gebruik van Led panelen en Downlights kun je een hoop kosten besparen. De Led oplossing is veel zuiniger dan de oude TL buizen. Hierdoor bespaar je met Led al gauw 60%, en dit is alleen op de energiekosten. Je bespaart ook nog op de onderhoudskosten. De Led TL armaturen hoeven minder vaak vervangen te worden, omdat ze een hoger aantal branduren hebben. Onze Led panelen gaan namelijk wel 50.000 uur mee. Daarom is dit ideaal als Led kantoorverlichting.

Led paneel accessoires

Inbouwklemmen Led paneel

5,99 incl. BTW
55,9958,99 incl. BTW
52,9955,99 incl. BTW

Led paneel

Led paneel 30×60

24,9927,99 incl. BTW

Welke lichtopbrengst is nodig voor mijn kantoor?

Als je bestaande verlichting gaat vervangen dan kun je naar het aantal lumen van de oude lampen kijken er moet bij vierkante tl-bakken wel gelet worden op de effectieve lichtopbrengst en niet naar de totale opbrengst van de 3 of 4 TL-buizen. In de TL-bakken zit meestal een rooster die de lichtbundel beperken(zodat ze niet verblinden), waardoor de lichtopbrengst een stuk minder is.

Verder is de hoeveelheid licht die nodig is afhankelijk van de situatie. Bij een hoger plafond in uw kantoorpand heeft u bijvoorbeeld een hogere lichtopbrengst nodig.

Advies op maat voor je kantoorverlichting Led

Onze deskundigen helpen je graag met het kiezen van de juiste verlichting voor je kantoor. Op basis van je wensen adviseren we vrijblijvend welke Led verlichting het beste is voor de toepassing. Bel hiervoor naar 085-0600936 of mail naar [email protected] en we helpen je graag met advies op maat.