Over ons

Led-tl-wereld is een jong bedrijf dat begin 2016 is opgestart door William Freijters en inmiddels ruime ervaring heeft opgebouwd met Led-verlichting. Als gedreven ondernemer is onze doelstelling elke klant optimaal te bedienen door goed advies en juiste informatie. Omdat Led-verlichting voor veel mensen onbekend terrein is, is het geen overbodige luxe om wat extra te vertellen over de werking en voordelen van Led. Er wordt professioneel advies gegeven op al uw vragen over Led-verlichting.

Met passie zijn wij op zoek naar de beste Led-verlichting, zodat de kwaliteit en goede prestaties gewaarborgd zijn en blijven. Alle lampen hebben het CE- en RoHS-keurmerk, hetgeen betekent dat de lampen geschikt zijn voor de Europese markt (CE) en bovendien geen schadelijk stoffen bevatten (RoHS).

Waarom u voor Led Wereld zou kiezen?

  • Snel en professioneel advies
  • Snelle levering en gratis vanaf € 100
  • 30 dagen herroepingsrecht
  • Scherpe prijzen
  • Levering uit voorraad

Led-tl-wereld bedient veel verschillende soorten klanten, van mensen die verlichting in de schuur nodig hebben tot grotere klanten met een bedrijfspand die de keuze hebben gemaakt om over te stappen op Led-verlichting. Zoals u ook uit de beoordelingen van het onafhankelijk Webwinkelkeur kunt lezen, zijn onze klanten overwegend erg positief met het resultaat.