×

Toont alle 12 resultaten

LED-bouwlamp met sensor

De LED-bouwlamp, ook wel LED-schijnwerper of LED-straler genoemd, wordt steeds vaker ook bij woonhuizen gebruikt. De sterke LED-schijnwerpers zijn niet gereserveerd voor bedrijfsterreinen, maar kunnen goed ingezet worden om uw erf of tuin te verlichten. Door een schijnwerper met sensor te nemen, heeft u altijd direct licht als er beweging wordt gedetecteerd in de omgeving van de lamp. Dit beschermt tegen inbraak en maakt het makkelijker voor u om uw weg te vinden op een donkere avond!


LED-straler met sensor

De LED-bouwlampen met sensor van Led Wereld zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een strak design. De LED-bouwlampen schakelen in zodra de sensor beweging detecteert. U kunt zelf helemaal instellen hoe gevoelig de sensor moet zijn. De LED-bouwlampen zijn voorzien van een sterke LED-chip met een duurzame LED-driver waardoor de levensduur maar liefst 35.000 uur is. Dit is bij bijvoorbeeld 8 uur per dag wel 12 jaar! De LED-straler met sensor kan goed gecombineerd worden met onze andere buitenverlichting.

Werking van LED-schijnwerper met sensor

De sensor van de LED-bouwlamp kan tot en met 12 meter afstand beweging detecteren. U kunt zelf instellen hoe gevoelig deze sensor moet zijn, en bij welke lichtsterkte deze in moet schakelen. De sensor geeft een impuls aan de LED-bouwlamp door om in te schakelen. De LED-schijnwerper schakelt dan vanaf 10 sec tot 10 min in, tenzij er opnieuw beweging wordt gedetecteerd in deze periode. Hoelang de lamp ingeschakeld blijft is in te stellen op de sensor van de schijnwerper. U kunt er ook voor kiezen om een gewone bouwlamp zonder sensor aan te schaffen, en hier een schemerschakelaar aan toe te voegen. De schijnwerper kan dan zo ingesteld worden dat deze de hele nacht blijft branden.

Instellen sensor voor LED-schijnwerper

Het instellen van de sensor is uitgebreid maar heel gemakkelijk. U kunt aan drie knoppen draaien om de sensor in te stellen. Dat zijn de volgende:

  • Lux: hiermee kunt u instellen hoe donker het buiten moet zijn voordat de LED-schijnwerper inschakelt
  • Time: door aan deze knop te draaien kunt u instellen hoe lang de LED-straler aan blijft staan. Dit is van 10 seconden tot 10 minuten
  • Sens: deze knop staat voor de gevoeligheid. Door deze knop verder open te zetten, is er minder beweging nodig om de LED-straler te laten inschakelen.

De bewegingsmelder heeft een breed bereik en is bovendien draaibaar ten opzichte van de LED-bouwlamp.

Bevestiging LED-straler

De LED-straler wordt geleverd met een 3-aderig snoer van 0.30 meter lang . Dit betekent dus dat u het snoer direct door de muur kunt brengen om vervolgens eenvoudig op het lichtnet aan te sluiten!

Aan de LED-breedstralers zit een beugel zodat de lamp aan de muur, tegen het plafond of op de grond gemonteerd kan worden. Vervolgens kan de lamp ook nog verticaal draaien ten opzichte van de bevestigingsbeugel zodat u de LED-straler in elke gewenste richting kunt draaien.

Heeft u vragen over de LED-schijnwerper met sensor, zoekt u een LED-bouwlamp zonder sensor, of twijfelt u welk wattage u het beste kunt nemen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9311 reviews.