LED bouwlampen: nergens anders voordeliger

Als u aan het klussen bent, is een goede bouwlamp onmisbaar. Jammer genoeg verbruikt een conventionele bouwlamp, die is uitgerust met een halogeenlamp, veel energie. Zo’n klassieke bouwlamp geeft bovendien veel warmte af, en binnenshuis is dat niet altijd gewenst. Waarom zou u zich geen LED werklamp aanschaffen? LED bouwlampen bieden ten opzichte van klassieke bouwlampen volgende voordelen:

  • Veel minder energieverbruik. Een besparing tot 90% is haalbaar.
  • De lamp gaat veel langer mee. U mag rekenen op een levensduur van 35000 branduren.
  • Een LED bouwlamp geeft veel minder warmte af dan een conventionele bouwlamp.
  • De LED werklamp is verkrijgbaar in drie verschillende kleurtemperaturen: warm-wit (3000K), neutraal-wit (4000K) en koud-wit (6000K).

Het design van onze LED schijnwerpers

De LED schijnwerpers van LED TL wereld kunnen tegen een stootje. Ze worden immers gebruikt in weer en wind, op stoffige bouwplaatsen, binnen en buiten. Onze LED stralers zijn gemaakt van aluminium. Dit metaal voert de warmte goed af. Een snelle warmteafvoer is belangrijk omwille van de levensduur van de lamp. In de armatuur bevindt zich een venster van gehard glas, dat bestand is tegen schokken. Al onze LED werklampen zijn IP66-geclassificeerd, wat betekent dat ze stofvrij en waterbestendig zijn. Ze worden geleverd met een beugel, waarmee het mogelijk is om de LED schijnwerper te bevestigen aan een muur of het plafond. De beschikbare vermogens variëren van 10 Watt tot 100 Watt.

26,99 incl. BTW
29,99 incl. BTW
49,99 incl. BTW
89,99 incl. BTW

Snelle levering door Led Wereld

LED-TL-wereld biedt u LED stralers aan tegen een zeer scherpe prijs. Bestel vóór 14 uur en de volgende werkdag hebt u uw bestelling in huis! Geen leveringskosten bij een aankoop van meer dan 100 euro. Wenst u meer informatie? Gebruik het contactformulier op onze website of bel ons!