LED dimmer 230V van LED TL Wereld

U heeft een speciale LED dimmer nodig om LED lampen te dimmen. In de webshop van LED TL wereld vindt u LED dimmers voor verschillende merken LED lampen. Wij bieden zowel een fase-aansnijdende als een fase-afsnijdende dimmer:

  • De fase-aansnijdende dimmer is optimaal voor de LED spots van ons eigen merk.
  • Sommige merken LED lampen, zoals Ikea, Philips en Osram, hebben een fase-afsnijdende dimmer nodig.
  • Heeft u LED spots in huis van andere fabrikanten, raadpleeg dan de leverancier om te weten welk soort dimmer u moet toepassen.

LED dimmer 230V met unieke eigenschappen

De LED dimmers in onze webshop regelen het vermogen van uw LED spots van 0% tot 100%, zonder flikkeringen, haperingen en hinderlijk gezoem. Een 230V LED dimmer van LED TL Wereld is in staat om een totaal lampvermogen van 150W te regelen. U kunt dus zonder bezwaar tegelijk meerdere LED lampen dimmen met één dimmer, zolang u het maximumvermogen van 150 Watt niet overschrijdt. Bedient u uw LED lampen met een wisselschakelaar (hotelschakeling)? Ook dat vormt geen probleem voor onze LED dimmers.

52,99 incl. BTW

Een 230V LED dimmer monteren

Voor het aansluiten van onze dimmers is geen technische ervaring vereist. Lees de heldere instructies op onze website en u klaart dit klusje zonder moeilijkheden. In de handleiding wordt duidelijk beschreven hoe u met jumpers het vermogen instelt en hoe u met de regelknop(pen) hinderlijk geflikker voorkomt.

Andere interessante LED producten

Naast een 230V LED dimmer vindt u ook vele andere voordelige LED artikelen in onze webshop. Bestel vóór 14 uur en ontvang uw bestelling reeds de volgende werkdag! Geen verzendingskosten bij aankopen voor meer dan 100 euro. Vul het contactformulier in of bel ons voor bijkomende inlichtingen!