LED dimmers: nergens anders voordeliger

Met LED dimmers regelt u de lichtsterkte van uw LED lampen traploos van 100% tot 0%. U hebt hiervoor een andere dimmer nodig dan de dimmers die men voor halogeenlampen gebruikt. In onze webshop vindt u dimmers die werken met fase-aansnijding of met fase-afsnijding. Welke dimmer u nodig hebt voor uw led lampen hangt af van de fabrikant. Vanzelfsprekend moet u eerst nagaan of u dimbare LED lampen in huis hebt.

  • Voor de LED spots van LED TL wereld: gebruik een LED dimmer 230V met fase-aansnijding.
  • Voor LED spots van Philips, Osram of Ikea: gebruik een LED dimmer 230V met fase-afsnijding.
  • Voor LED lampen van andere merken: contacteer de leverancier van uw lampen.

Een 230V LED dimmer installeren

U kunt zelf zowel de fase-aansnijdende als de fase-afsnijdende dimmer installeren. Het is mogelijk om meerdere lampen tegelijk met één dimmer te regelen, tot een vermogen van 150 Watt. Bovendien is onze fase-aansnijdende dimmer ook geschikt om 230V gloeilampen en halogeenlampen te regelen. Om knipperen van de lampen tijdens het dimmen te voorkomen, kan de dimmer afgeregeld worden. Op onze website vindt u uitgebreide instructies voor het aansluiten en afregelen van de dimmer. Het is ook mogelijk om de dimmer te gebruiken in de zogenaamde hotel- of wisselschakeling. We leveren onze dimmers met afdekplaat en draaiknop.

Uitverkocht
6,99 incl. BTW
52,99 incl. BTW

Goedkope led producten bij Led Wereld

Nergens anders vindt u LED producten zo voordelig als bij Led TLwereld. Wij leveren uw aankoop de volgende werkdag als u de bestelling vóór 14 uur doorgeeft. Bij een bestelling van meer dan 100 euro rekenen we geen leveringskosten aan. Niet tevreden over onze producten? U mag ze kosteloos binnen 30 dagen retourneren. Gebruik het contactformulier op de website of bel ons als u meer informatie wenst!