LED montagebalken: nergens anders voordeliger

Onze LED TL lampen monteert u erg gemakkelijk in een LED TL montagebalk van Led TLwereld. Een LED montagebalk is geschikt voor gebruik binnenshuis. De lengte van een LED montagebalk kan variëren van 60 tot 150 cm. We bieden zowel types voor één als voor twee LED TL lampen aan. Een LED TL montagebalk van Led TL wereld is geschikt voor een LED TL buis van ons eigen merk, maar niet per definitie voor iedere Led TL lamp!

Ook waterdichte armaturen verkrijgbaar

Naast LED montagebalken vindt u in onze webshop waterdichte armaturen, die geschikt zijn voor toepassingen buitenshuis of in vochtige plaatsen. Onze waterdichte armaturen zijn IP65-geclassificeerd. Ook deze armaturen zijn verkrijgbaar in een lengte van 60 tot 150 centimeter. Er bestaan modellen voor één of twee LED TL lampen. Gebruik in deze waterdichte armaturen alleen LED TL lampen van ons eigen merk.

Nog veel meer voordelige LED producten in onze webshop

Naast montagebalken en waterdichte armaturen treft u in onze webshop eveneens LED TL lampen, LED spots, LED panelen en LED bouwlampen aan. We verkopen ook speciale dimmers waarmee het mogelijk is om LED lampen te dimmen. Bij Led TL wereld koopt u voor weinig geld LED verlichting met een uitstekende kwaliteit. Bestel de gewenste producten voor 14 uur en de volgende werkdag worden ze bij u thuis geleverd. U betaalt bovendien geen leveringskosten als u voor meer dan 100 euro bestelt. Als de geleverde producten toch niet aan uw wensen voldoen, mag u ze retourneren binnen 30 dagen. Meer informatie nodig? Aarzel niet om ons te bellen of het contactformulier op onze website in te vullen!