LED Paneel van LED TL Wereld

LED panelen zijn ideaal om als systeemplafond verlichting te gebruiken. LED panelen in plaats van conventionele TL verlichting zorgen ervoor dat uw elektriciteitsfactuur drastisch in prijs daalt. Een vermindering van energieverbruik tot 60% is haalbaar! Andere pluspunten van deze panelen zijn:

  • Panelen met LEDs flikkeren niet, wat veel minder vermoeiend is voor uw ogen.
  • Een LED paneel gaat erg lang mee: drie tot vijf keer langer dan conventionele TL lampen
  • De panelen hebben exact de afmetingen die in uw systeemplafond passen. Het is daarom erg eenvoudig om uw bestaande TL verlichting te vervangen.
  • Panelen met LED technologie geven een egale verlichting, zonder donkere vlekken op het paneel.
  • Drie kleurtemperaturen zijn beschikbaar: warm-wit, neutraal-wit en koud-wit.
  • De panelen hebben een mooi design en zijn zorgvuldig afgewerkt met een witte rand.

De bestaande TL verlichting vervangen door panelen met LEDs

De afmetingen van onze panelen met LEDverlichting bedragen 60×60 centimeter of 30×120 centimeter. Dit zijn precies de afmetingen die vereist zijn om te passen in een systeemplafond. U hoeft alleen maar de bestaande TL armatuur uit het plafond te nemen, de bedrading los te koppelen, het nieuwe paneel met LEDs aan te sluiten en terug in het systeemplafond te plaatsen. Op onze website vindt u hierover meer informatie.

LED producten voordelig aanschaffen bij LED TL Wereld

Naast panelen met LED technologie kunt u bij ons ook LED TL lampen, LED spots, LED armaturen en LED dimmers aanschaffen. Producten die vóór 14 uur besteld zijn, staan reeds de volgende werkdag bij u thuis. U betaalt geen verzendingskosten bij aankopen voor meer dan 100 euro. Bovendien hebt u 30 dagen bedenktijd. Bel ons of vul het contactformulier in voor meer informatie!