×

Toont alle 11 resultaten

LED-panelen

-43%
34,19 - 1.499,99 incl. BTW
-39%
37,99 - 1.699,99 incl. BTW
-41%
39,89 - 1.699,99 incl. BTW
-5%
23,74 - 28,49 incl. BTW
-20%
15,99 - 23,74 incl. BTW
-5%
6,64 incl. BTW
-5%
5,69 incl. BTW
-5%
13,29 - 18,99 incl. BTW

Een LED-paneel is de ideale vervanger voor TL-verlichting. Ze zijn door hun afmetingen ideaal te gebruiken in systeemplafonds en uitermate geschikt voor vergaderruimtes, klaslokalen en kantoorruimtes. LED-panelen hebben vele voordelen ten opzichte van TL-armaturen. Ze gaan 10.000 branduren langer mee dan TL en verbruiken minder dan de helft aan energie! De LED-panelen Pro van Led Wereld zijn geschikt voor EIA en verkrijgbaar in UGR <19 waardoor de lampen aan alle normen voldoen voor kantoorverlichting.

LED-paneel kopen?

Bent u op zoek naar LED-verlichting in systeemplafond? Dan zijn de LED-panelen systeemplafond dé ideale verlichting voor u! Een LED-paneel van Led Wereld heeft namelijk exact de afmetingen die in het systeemplafond passen. Hierdoor kunt u 1 op 1 de oude TL armaturen vervangen met de juiste maat panelen: 60x60 cm en 30x120 cm.

De LED-panelen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: warm-wit (3000K), neutraal-wit (4000K) en koud-wit (6500K). De meest gekozen kleur is neutraal-wit. Deze lichtkleur is helder wit, en fijn werklicht voor kantoorpanden. Wilt u sfeerverlichting, kies dan voor warm-wit. Als u de verlichting gebruikt als werklicht, bijvoorbeeld in een garage, dan is koud-wit een goede optie. Deze kleur is namelijk gelijk aan daglicht en heeft een maximale lichtopbrengst.

Dimbare LED-panelen

Onze LED pro panelen komen ook in een dimbare variant. Dit is handig in situaties waar niet altijd dezelfde lichtopbrengst nodig is, en waar u ook de hoofdverlichting minder sterk zou willen maken. Dit kan in bijvoorbeeld scholen of kantines een fijne extra zijn. Door middel van de LED-dimmer 1-10V kan het dimbare LED-paneel van 0% tot 100% gedimd worden, geheel traploos en zonder gezoem. Hiervoor is het nodig dat u een LED-paneel heeft met een dimbare driver.

LED-paneel installeren

LED-panelen kunnen op verschillende manieren geïnstalleerd worden. Hierdoor zijn ze voor vele toepassingen zeer geschikt. In eerste instantie zijn de panelen gemaakt om in een systeemplafond te gebruiken, hier kunnen de panelen eenvoudig ingelegd worden. Ook is het mogelijk om het LED-paneel op te hangen, te monteren aan het plafond of in te bouwen. Lees hier meer over de mogelijkheden qua installatie van LED-panelen.

Een LED-paneel ophangen of monteren

Een LED-paneel kan op vier verschillende manieren gemonteerd worden:
  1. Montage in een systeemplafond
  2. Ophangen aan het plafond
  3. Montage aan het plafond
  4. Inbouwen in het plafond

Montage van een LED-paneel in een systeemplafond

De meest gebruikte toepassing is de montage in systeemplafonds. De panelen van LED hebben precies de juiste afmetingen waardoor ze naadloos passen: bij het installeren zijn verder geen hulpmiddelen nodig. Op de plaats van een plafondplaat plaatst u eenvoudig een paneel nadat u deze van stroom heeft voorzien.

Overige methodes

Voor het ophangen van een LED-paneel bieden wij een ophangsetje aan. Hiermee kunt u de panelen tot een meter vanaf het plafond ophangen. Een andere methode is het monteren van een paneel met een opbouwset. Hiermee komt het paneel in een frame te liggen van ruim 4 cm hoog. Voor het inbouwen anders dan systeemplafonds bieden wij inbouwklemmen aan.