LED schijnwerper van LED TL Wereld

Een schijnwerper of breedstraler wordt vooral toegepast in de tuin, een berghok, een oprijlaan enzovoorts. Een schijnwerper levert veel licht op en straalt dit breed uit in een bepaalde richting. Veel schijnwerpers zijn nog uitgerust met een energievretende halogeenlamp. Bespaar op uw elektriciteitsfactuur en schaf een LED schijnwerper aan! De pluspunten van een LED breedstraler zijn onder meer:

  • Tot 90% minder elektriciteitsverbruik
  • Drie verschillende kleurtemperaturen: warm-wit, koud-wit en neutraal-wit
  • Een zeer lange levensduur van 35000 branduren
  • Zeer geringe warmteontwikkeling

Ruime keuze in LED schijnwerpers bij LED TL Wereld

U vindt bij LED TL Wereld LED breedstralers met een vermogen van 10 Watt tot 100 Watt. Elk soort lamp is verkrijgbaar in drie kleurtemperaturen. We verkopen ook LED schijnwerpers met een bewegingsdetector. Al onze led breedstralers zijn geschikt voor gebruik buitenshuis. De IP-classificatie bedraagt 65 of 66, wat betekent dat de lampen stofdicht zijn en bestand tegen de indringing van water. De behuizing is gemaakt van aluminium en het venster van gehard glas. Het warmtegeleidende aluminium zorgt ervoor dat de ontstane warmte efficiënt wordt afgevoerd. Dit is van groot belang voor de levensduur van de LEDchip. Elke LED breedstraler wordt geleverd met een montagebeugel en een snoer van drie meter lengte inclusief netstekker.

26,99 incl. BTW
89,99 incl. BTW
34,99 incl. BTW
54,99 incl. BTW

LED producten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

In onze webshop vindt u uitsluitend LED artikelen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. U hoeft niet lang op de levering te wachten. Reeds de volgende werkdag hebt u uw aankoop in huis als u vóór 14 uur bestelt. U betaalt geen verzendingskosten bij bestellingen voor meer dan 100 euro en u beschikt over 30 dagen bedenktijd. Aarzel niet ons te bellen of te mailen voor bijkomende informatie!