×

Toont alle 7 resultaten

LED-strip 1 meter

Een LED-strip van 1 meter is ideaal voor die kleine stukjes die u extra wilt uitlichten. Met een korte LED-strip heeft u precies wat u nodig heeft als u op zoek bent naar accentverlichting. Plaats de LED-strip 1 meter in een kast, onder een bureau, boven de werkbank of het aanrecht, of in de douche of toilet. Zo kunt u deze ruimtes en locaties net iets meer laten spreken!

14,99 - 60,99 incl. BTW
13,99 - 56,99 incl. BTW
22,99 - 68,99 incl. BTW
23,99 - 72,99 incl. BTW
8,99 - 57,99 incl. BTW
8,99 - 57,99 incl. BTW

Waar worden 1 meter LED-strips voor gebruikt?

1 meter LED-strips bieden veelzijdige verlichtingsoplossingen voor zowel particuliere als commerciële ruimtes. Ze worden vaak gebruikt voor accentverlichting, die een warme of levendige sfeer kan creëren door specifieke gebieden zoals keukenkastjes, planken, of trappenhuizen te verlichten. Daarnaast zijn ze ideaal voor taakverlichting; het verhelderen van werkplekken zoals bureaus, werkbanken, of keukens met een helder, gericht licht om de zichtbaarheid te verbeteren.

Hoe sluit ik een LED-strip van 1 meter aan?

De LED-strips 1 meter zijn zeer eenvoudig aan te sluiten. Als u voor een complete set kiest krijgt u alle onderdelen direct meegestuurd. De LED-strip 1 meter wordt met een aansluitsnoertje gekoppeld met de ontvanger, als u kiest voor de LED-strip met afstandsbediening. Zonder ontvanger en afstandsbediening sluit u de LED-strip direct aan op de voeding. Deze voedingsadapter zet de stroom bij u thuis (220-240V) om naar de benodigde 24V voor de LED-strip, waardoor u deze gewoon in het stopcontact kunt steken! Mocht uw situatie wat anders zijn dan de standaard situatie, of u twijfelt welke LED-strip u het beste kunt nemen, neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Welke lichtkleuren zijn 1 meter LED-strips verkrijgbaar?

Met ons grote aanbod in verschillende lichtkleuren kunt u voor elke situatie de juiste LED-strip kiezen. Zie hieronder het overzicht van de verschillende lichtkleuren die Led Wereld aanbiedt:

  • Warm-wit: Deze lichtkleur is zeer sfeervol en kan in elke ruimte gebruikt worden!
  • Neutraal-wit: Dit is prettig werklicht, en zou in de keuken of in de kantoorruimte gebruikt kunnen worden.
  • Koud-wit: Met koud-wit kiest u voor een hoge lichtopbrengst en een moderne uitstraling!
  • Dual-White: Deze LED-strip heeft de bovenstaande 3 kleuren gecombineerd in één strip.
  • RGB: Ideaal voor in de slaapkamer, om gezellig licht in alle RGB kleuren te creëren!
  • RGBW: Naast de RGB kleuren heeft deze LED-strip ook warm-wit. Perfect voor in de woonkamer!
  • RGBWW: Met deze strip heeft u alle mogelijkheden, zowel alle wittinten als alle RGB kleuren.

Andere lengtes LED-strips

Naast de LED-strips 1 meter biedt Led Wereld ook andere lengte LED-strips aan. LED-strip 1 meter is de kortste LED-strip, maar deze is nog in te korten door te knippen op de aangegeven plekken. Afhankelijk van de lichtkleur is de LED-strip 1m om de 10 cm of 16 cm te knippen. Wilt u een langere LED-strip? Kijk dan bij één van onze andere lengtes. De meest gebruikte vindt u hieronder:

Hulp nodig?

Niet zeker over welke LED-strip het beste past bij uw situatie? Ons team staat klaar om u te helpen. Contacteer ons vandaag nog en verlicht uw wereld!