LED TL Wereld LED bouwlampen

Als u in en rond het huis vaak klussen uitvoert, zult u een goede bouwlamp met een sterke lichtbundel appreciëren. Een conventionele bouwlamp is uitgerust met een halogeenlamp die veel energie verbruikt. Een LED schijnwerper of LED bouwlamp heeft veel minder energie nodig om dezelfde hoeveelheid licht op te wekken, zelfs tot 90% minder energie! LED bouwlampen bieden nog meer voordelen:

  • Veel minder warmteontwikkeling. Dit is van belang voor werkzaamheden binnenshuis.
  • Een veel langere levensduur. Een LED bouwlamp haalt een levensduur van 35.000 branduren.
  • Een zeer geringe afname van lichtsterkte tijdens de levensduur.
  • Drie kleurtemperaturen zijn verkrijgbaar: neutraal-wit, warm-wit en koud-wit.

LED werklampen met een stevig design

In de webshop van LED TL Wereld vindt u LED werklampen die tegen een stootje kunnen. De armatuur is IP66-geclassificeerd en is dus stofvrij en waterbestendig. Voor de levensduur van de lamp is het van belang dat de ontstane warmte snel wordt afgevoerd. Het armatuur bestaat uit stevig aluminium, een metaal met een goede warmtegeleiding. Het venster van de LED schijnwerper is gemaakt van schokbestendig gehard glas. U hebt de keuze uit LED werklampen met een vermogen van 10 Watt tot 100 Watt, met of zonder bewegingssensor. Alle modellen worden geleverd met een bevestigingsbeugel, waarmee u de lamp eenvoudig aan het plafond of tegen de muur kunt bevestigen.

26,99 incl. BTW
34,99 incl. BTW
89,99 incl. BTW
54,99 incl. BTW

Bestel snel de LED producten die u nodig hebt

Bezoek onze webshop en maak uw keuze uit onze kwaliteitsvolle LED lampen, LED spots, LED armaturen en LED panelen. Bestel vóór 14 uur, zodat wij uw aankoop reeds de volgende werkdag kunnen leveren. U betaalt geen verzendingskosten als het aankoopbedrag meer dan 100 euro bedraagt. Aarzel niet ons te bellen of te mailen voor meer informatie!