LED TL Wereld LED Dimmers

De meeste LED lampen en LED spots zijn dimbaar. Hiervoor is wel een speciale dimmer nodig, die verkrijgbaar is in de webshop van LED TL Wereld. Er bestaan dimmers met fase-aansnijding en fase-afsnijding:

  • De LED spots van ons eigen merk moet u dimmen met een fase-aansnijdende LED dimmer 230V.
  • Voor LED spots van Philips, Osram of Ikea hebt u een fase-afsnijdende LED dimmer 230V nodig.
  • Contacteer de leverancier voor LED lampen van andere merken.

De LED dimmers in onze webshop

Zowel onze fase-aansnijdende als fase-afsnijdende dimmers zijn toepasbaar voor een maximaal vermogen van 150 Watt. U kunt er dus meerdere LED lampen tegelijk mee dimmen, tot een totaal vermogen van 150 Watt. Met deze dimmers regelt u de lichtsterkte van 0% tot 100%, zonder haperingen of flikkering. Past u een zogenaamde hotelschakeling (wisselschakeling) toe om uw LED lampen te bedienen? Ook hiervoor zijn onze dimmers geschikt.

52,99 incl. BTW

De montage van een LED dimmer

Een LED dimmer aansluiten kunt u zelf doen. Op onze website vindt u hiervoor duidelijke instructies. Daar treft u ook informatie aan over het afregelen van de dimmer en het instellen van het te regelen vermogen. Elke dimmer wordt geleverd met afdekraam en draaiknop.

Uw LED producten voordelig bestellen in onze webshop

In onze webshop zijn ook LED TL lampen, LED tl armaturen, LED bouwlampen, LED panelen en LED spots verkrijgbaar. Uw bestelling wordt de eerstvolgende werkdag geleverd als u vóór 14 uur bestelt. Voor een aankoop van meer dan 100 euro betaalt u geen verzendingskosten. Indien u niet tevreden bent over onze producten, mag u ze kosteloos retourneren binnen 30 dagen. Hebt u meer informatie nodig? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze website!