LED TL Wereld LED Montagebalken

De LED montagebalken van LED TL Wereld zijn speciaal ontworpen om eenvoudig LED TL lampen van ons eigen merk te kunnen monteren. In onze webshop vindt u LED TL montagebalken met een lengte van 60, 120 en 150 centimeter. U hebt de keuze tussen een LED TL montagebalk voor één LED TL buis of voor twee LED TL lampen. Een LED TL montagebalk is IP-20 geclassificeerd en dus bestemd voor gebruik binnen in huis. Alle LED TL buizen van ons eigen merk kunnen toegepast worden in onze LED TL houders.

Ook waterdichte LED TL armaturen in onze webshop

Voor toepassingen buitenshuis bevat ons gamma een volledige reeks waterdichte armaturen. In deze armaturen kunt u alle LED TL buizen van onze eigen fabrikant toepassen. Onze waterdichte armaturen behoren tot beschermingsklasse IP65. Ze zijn beschermd tegen indringing van stof en water. In onze webshop treft u modellen aan voor één of twee LED TL buizen, in lengten van 60, 120 en 150 centimeter.

12,99 - 30,99 incl. BTW
18,99 - 28,99 incl. BTW
23,99 - 39,99 incl. BTW
14,99 - 22,99 incl. BTW

Kwaliteitsvolle en voordelige LED producten

U kunt in onze webshop terecht voor onder meer LED TL lampen, LED spots, LED panelen en LED dimmers. Nergens anders vindt u LED producten met zo’n goede prijs-kwaliteitsverhouding! Bestellingen die wij vóór 14 uur ontvangen, leveren wij reeds de volgende werkdag. Wij rekenen bovendien geen verzendingskosten voor bestellingen van meer dan 100 euro. Mochten de geleverde artikelen toch niet helemaal naar uw wens zijn, kunt u ze kosteloos binnen 30 dagen retourneren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Op onze website vindt u hiervoor een contactformulier. Het is ook mogelijk om ons te bellen!