LED TL Wereld LED panelen

Gebruikt u nog steeds conventionele TL verlichting in uw systeemplafond? LED panelen voor systeemplafond verlichting zijn veel energiezuiniger en bezitten een langere levensduur! De LED panelen van LED TL Wereld hebben exact de afmetingen die in een systeemplafond passen, namelijk de formaten 60 x 60 centimeter en 30 x 120 centimeter. Zeker voor systeemplafond verlichting in kantoren wordt het gebruik van LED panelen aanbevolen. De voordelen van LED panelen zijn onder meer:

  • Een besparing van 55% tot 60% aan energie.
  • Een LED paneel gaat drie tot vijf keer langer mee dan conventionele TL verlichting.
  • Een LED paneel type Pro is flikkervrij. Dit is vooral van belang in het kantoor voor de medewerkers. Het flikkerende licht van klassieke TL lampen is immers erg vermoeiend voor de ogen.
  • Het licht van LED panelen wordt egaal verspreid, zonder donkere vlekken op het paneel. De LED chips bevinden zich namelijk aan de randen van het paneel.

Klassieke TL armaturen door LED panelen vervangen

Omdat onze LED panelen precies de afmetingen bezitten die in een systeemplafond passen, is het monteren ervan erg eenvoudig. U schuift simpelweg de oude TL armatuur uit het plafond, koppelt de armatuur af en sluit het nieuwe paneel met LEDs weer aan. Leg het nieuwe paneel in het plafond en klaar is Kees!

Bestel uw LED producten in onze webshop

In onze webshop kunt u niet alleen terecht voor LED panelen. Ook dimbare LED downlights, LED buislampen, LED spots, LED bouwlampen en LED dimmers zijn verkrijgbaar. Geef voor 14 uur uw bestelling door en reeds de volgende werkdag ontvangt u uw producten. De verzending is kosteloos vanaf een bedrag van 100 euro. Bel ons of mail het contactformulier voor meer informatie!