LED TL Wereld LED Spots

LED verlichting is volop bezig de wereld te veroveren. Ook voor klassieke halogeenspots is een LED versie verkrijgbaar. Het gebruik van LED spots kan u een besparing tot 90% opleveren. Bovendien bezit een LED spot nog vele andere voordelen:

  • Een LED spot gaat tot 30.000 branduren mee, tot 15 keer langer dan de levensduur van een halogeentype!
  • Verschillende kleurtemperaturen zijn verkrijgbaar. Een warm-witte LED spot bootst het licht van een halogeenspot na. Het licht van een flame spot heeft dezelfde kleur als een kaarsvlam. Een neutraal-witte LED spot is ideaal voor etalageverlichting.
  • Ook meerdere lichtbundels zijn ter beschikking. Naast de klassieke lichtbundel van 38° bestaan er spots met een lichtbundel van 90° en 120°.

Zijn LED spots dimbaar?

U bent gewend om conventionele halogeenspots te dimmen. Maar zijn LED spots dimbaar? In de webshop van LED TL Wereld vindt u meerdere dimbare modellen. Om een LED spot van ons merk te dimmen, hebt u een fase-aansnijdende dimmer nodig. Deze is eveneens verkrijgbaar in onze webshop. Bovendien verkopen wij ook LED spot armaturen.

Het vervangen van conventionele spots door LED types

Het vervangen van een conventionele spot door een LED spot is een fluitje van een cent. Een spot met een GU10-lampvoet kunt u zonder meer vervangen door een LED type. Voor spots met MR16-lampvoet, die werken op een spanning van 12 V, moet u ook de transformator vervangen door een LED transformator.

Bestel op onze webshop

Plaats uw bestelling voor 14 uur en de volgende dag worden uw producten geleverd! Vanaf een waarde van 100 euro betaalt u geen verzendingskosten. Retourneren is gratis mogelijk binnen 30 dagen. Nog vragen? Bel ons of gebruik het contactformulier op onze website!