LED TL Wereld LED TL armaturen

Met een LED TL armatuur beschikt u over een LED TL lamp en de bijhorende armatuur in één geheel. Zo hoeft u niet meer afzonderlijk de LED lamp en de armatuur aan te schaffen. Door het gebruik van een LED TL lamp bespaart u 50% tot 65% op uw energierekening. Een LED TL lamp gaat bovendien veel langer mee.

Voordelige LED TL armaturen bij LED TL Wereld

In onze webshop vindt u twee types LED TL armaturen: t5 en t8. Een LED TL buis armatuur van het type t8 is het meest gangbare formaat. Deze armaturen kunnen gemakkelijk in één lijn gehangen worden. Dankzij de meegeleverde koppelsnoeren is de montage van dit soort armaturen erg gemakkelijk. U hebt de keuze uit drie verschillende kleurtemperaturen. De lengte van een t8-armatuur varieert van 60 centimeter tot 150 centimeter. Een LED TL armatuur type t5 is erg compact en hiermee is het mogelijk om één lange lijn licht te creëren. De armaturen koppelt u gemakkelijk aan elkaar met bijgeleverde koppelstukjes. Een LED t5 armatuur is verkrijgbaar in lengten van 60 centimeter tot 150 centimeter in de kleurtemperatuur koud-wit.

Overige LED TL armaturen in onze webshop

U kunt ook afzonderlijke LED TL montagebalken bestellen waarin u één of twee LED TL lampen monteert. Deze armaturen zijn bestemd voor gebruik binnenshuis. Op zoek naar een LED TL buis armatuur voor in de openlucht? Ons gamma bevat eveneens waterdichte en stofdichte armaturen met een IP65-classificatie.

Bezoek onze webshop en plaats uw bestelling

Gevonden wat u zocht? Geef uw bestelling voor 14 uur door en de volgende werkdag ontvangt u uw producten. De verzending is kosteloos bij bestellingen vanaf 100 euro. Bel ons of vul het contactformulier in voor meer informatie!