LED TL Wereld LED TL verlichting

Waarom zou u uw conventionele tl verlichting niet vervangen door LED TL verlichting? U bespaart 50% tot 65% aan energie. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee! Gebruik LED buislampen en profiteer van volgende voordelen:

  • Het energieverbruik van LED buislampen is veel lager terwijl de levensduur veel langer is vergeleken met deze van conventionele TL lampen. Een LED buis gaat maar liefst 40.000 tot 50.000 branduren mee.
  • Een LED TL lamp ontsteekt onmiddellijk en geeft dadelijk haar volle licht.
  • Bij een LED buis hebt u geen last van flikkering, wat wel het geval is bij een conventionele TL lamp. Flikkering is erg vermoeiend voor uw ogen.
  • De moderne LED TL buizen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurtemperaturen: warm-wit, neutraal-wit en koud-wit.

Het ruime aanbod in de webshop van LED TL Wereld

In onze webshop vindt u LED TL buizen met een lengte van 60, 90, 120 en 150 centimeter. Ook LED montagebalken, waarin u uw LED buizen monteert, zijn bij ons verkrijgbaar. In de openlucht maakt u gebruik van onze waterdichte armaturen met een IP65-classificatie. Het vervangen van conventionele TL lampen door LED balk verlichting is eenvoudig. Dankzij de duidelijke stapsgewijze instructies die u op onze website vindt, kan iedereen dit snel uitvoeren.

Voordelig bestellen in onze webshop

Nergens anders vindt u LED balk verlichting zo voordelig als in onze webshop. Bij bestelling voor een bedrag vanaf 100 euro hoeft u de verzendingskosten niet te betalen. Als de geleverde producten u toch niet zouden bevallen, mag u deze binnen 30 dagen gratis retourneren. Aarzel niet om ons te contacteren indien u nog vragen hebt. Bel ons of maak gebruik van het contactformulier op onze website!