Toont alle 10 resultaten

LED-railspots

LED-railspots kunnen worden gebruikt in (bestaande) 3-fase spanningsrail. De LED-railspots gemakkelijk te verplaatsen zijn in de rail, hierdoor is LED-railverlichting ideaal voor het verlichten van showrooms en winkels waar collectiewisselingen plaatsvinden. Deze LED-railspots hebben een zeer hoge kleurenechtheid (CRI <90) en komen bovendien in aanmerking voor EIA.

LED-railspot 3-fase Tubulo

64,99 incl. BTW

LED-railspot 3-fase Barista

174,99 - 199,99 incl. BTW

LED-railspot 3-fase Il Podio

179,99 - 259,99 incl. BTW

LED-railspot 3-fase Lumina

59,99 incl. BTW

LED-railspot 3-fase Lumina tri-color

79,99 incl. BTW

LED-railspot 3-fase Mercato

139,99 - 214,99 incl. BTW

LED-railspot 3-fase Meteora

119,99 - 179,99 incl. BTW

LED-railspot 3-fase Presenta

144,99 - 239,99 incl. BTW

LED-railspot 3-fase Ultimo

114,99 - 164,99 incl. BTW

LED-railspot 3-fase Veloce

119,99 - 194,99 incl. BTW

LED-railverlichting

LED-railverlichting wordt veel toegepast in de retail en horeca. De railspots zijn namelijk gemakkelijk te plaatsen en bovendien kunnen deze spots eenvoudig verplaatst worden. Ideaal als u werkt met verschillende collecties. Door gebruik te maken van LED-verlichting bespaart u ruim 50% tegen opzichte van gasontladingslampen en bovendien is de levensduur zeer lang, namelijk wel 50.000 uur.

LED-railspots

Omdat LED-railverlichting vaak in winkels gebruikt worden, is een hoge kleurenechtheid van groot belang. De kleurechtheid van een lamp geeft aan hoe realistisch de kleuren er uit zijn waarop de lamp zijn. Bij een lage kleurenechtheid krijgt het voorwerk een doffe, grijzige kleur. Onze LED-railspots hebben een zeer hoge kleurenechtheid van CRI >90.

Installeren LED-railverlichting

Wij maken gebruik van 3 fase spanningsrail van het merk Powergear. Dit is een bekend merk waarop naast onze LED-railspots ook railspots van veel verschillende merken passen. De verlichting kan op 3 fasen worden geschakeld. Dit betekent dat u 3 verschillende groepen kunt maken welke apart in- en uitgeschakeld kunnen worden. De spanningsrails kunnen eenvoudig gekoppeld worden met behulp van hulpstukken. Ook zijn er T-stukken en hoekstuk beschikbaar. Let erop dat u de juiste variant pakt, één zijde van de spanningsrail heeft namelijk een opstaande rand. Deze rand dient consequent aan de juiste kant te zitten. Het voordeel van Powergear hulpstukken is dat de T-stukken en hoekstukken gedraaid kunnen worden zodat u het juiste hulpstuk heeft.

De LED-railspots kunnen heel eenvoudig in de spanningsrail geklikt worden. Vervolgens kunt u selecteren op welke fase de LED-railspot aangesloten moet worden. Nadat de LED-railspot in de rail is bevestigd, kan deze verschoven worden en eventueel kunt u de spots er ook weer eenvoudig uit halen.

Onze railspots kunnen op verschillende merken spanningsrail zoals Global, Eutrac, Nordic, Powergear en andere merken. Ze passen dus praktisch altijd ook in bestaande spanningsrail 3 fase!

LED-winkelverlichting

Doordat de railverlichting in verschillende groepen verdeeld kan worden en doordat de railspots altijd eenvoudig verplaatst kunnen worden in de rails, is railverlichting de ideale verlichting voor in winkels. Bovendien komt de LED-railverlichting van Led Wereld in aanmerking voor EIA (energieinvesteringsaftrek). Hierdoor is de overstap op LED- verlichting nog interessanter omdat u hierdoor gemiddeld zo'n 11% extra bespaart!

Is uw interesse gewekt voor dit product of zou u graag advies willen ontvangen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

De spanningsrail en hulpstukken/koppelstukken worden rechtstreeks van af de leverancier verstuurd. De verzendtijd is 1-2 werkdagen. De LED-railspots worden op maat gemaakt in Nederland en hebben een verzendtijd van 7-10 werkdagen.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 10314 reviews.