Toont alle 7 resultaten

3-fase spanningsrail

3-fase spanningsrail wordt vaak toegepast in professionele doeleinden zoals Showrooms of winkel. Wij maken gebruik van spanningsrails van Powergear. Deze rails zijn naast onze eigen LED-railspots geschikt voor veel andere merken. Door de vele hulpstukken, kan het railsysteem eenvoudig worden geïnstalleerd. Doordat er met 3 fases gewerkt wordt, kunnen er meerdere groepen met LED-verlichting gemaakt worden welke apart ingeschakeld kunnen worden.

11,99 incl. BTW
11,99 incl. BTW
24,99 incl. BTW
49,99 incl. BTW
74,99 incl. BTW
24,99 incl. BTW
11,99 incl. BTW

LED-railsysteem

Het 3-fase railsysteem van Powergear is geschikt voor de meeste bekende merken waaronder Global, Nordic, EUtrac en uiteraard ook onze eigen LED-railspots. De spanningsrails zijn vervaardigd uit hoogwaardig, stevig aluminium welke niet te buigen is. hierdoor maakt de LED-railverlichting altijd goed contact, zelfs als het een stootje krijgt. De spanningsrail zijn verkrijgbaar in de lengtes 1m, 2m en 3m. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Zo heeft u voor elke toepassing de juiste rails

Installatie LED-spanningsrail

Deze 3-fase spanningsrails zijn geschikt voor zowel opbouw als pendel (ophangen). Dat betekent dat de rail zowel tegen het plafond kan worden gemonteerd als aan staalkabels gehangen kan worden. Daarnaast kunt u heel eenvoudig met behulp van de hulpstukken/koppelstukken meerdere rails aan elkaar klikken. Bovendien zijn er hoekstukken en T-stukken verkrijgbaar zodat u voor elke toepassing de juiste accessoires heeft.

Zodra het 3-fase railsysteem op zijn plek zit, kunnen de LED-railspots in de rails geklikt worden. Vervolgens kunt u de fase selecteren waarop de railspot aangesloten dient te zijn. Wisselt u van collectie of wilt u een ander voorwerp belichten? De railspots kunnen eenvoudig verschoven worden nadat ze in de rail bevestigd zijn.

Het systeem met 3 fase spanningsrail en 3 fase railspots is universeel. Dat betekent dat railspots van andere merken op onze Powergear rails geplaatst kunnen worden. Het ook mogelijk om onze LED-railspots op uw bestaande spanningsrail te bevestigen. Dit is mogelijk bij onder andere Global, Nordic, Eutrac maar ook andere merken.

De spanningsrail en hulpstukken/koppelstukken worden rechtstreeks van af de leverancier verstuurd. De verzendtijd is 1-2 werkdagen. De LED-railspots worden op maat gemaakt in Nederland en hebben een verzendtijd van 7-10 werkdagen.

Is uw interesse gewekt voor de 3-fase railsysteem en heeft u vragen of zou u graag advies willen ontvangen? Neem dan contact met ons op! Onze lichtexperts helpen u graag verder.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 10984 reviews.