Resultaat 1–24 van de 51 resultaten wordt getoond

Led bouwlamp

Led bouwlampen zijn ideaal voor het verlichten van grotere ruimtes en buitenterreinen. Doordat de Led bouwlampen van Led Wereld IP66 zijn, zijn ze bestand tegen weer en wind en daardoor zeer geschikt van buitenverlichting. U vindt Led bouwlampen met snoer, maar ook op accu, ideaal wanneer u geen stopcontact in de buurt heeft! Led schijnwerpers van 10 Watt tot wel 200 Watt zijn bij ons verkrijgbaar en ruim op voorraad.

17,99 incl. BTW
17,99 incl. BTW
29,99 incl. BTW
29,99 incl. BTW
29,99 incl. BTW
39,99 incl. BTW
39,99 incl. BTW
39,99 incl. BTW
49,99 incl. BTW
49,99 incl. BTW
49,99 incl. BTW
89,99 incl. BTW
89,99 incl. BTW
89,99 incl. BTW
129,99 incl. BTW
129,99 incl. BTW
129,99 incl. BTW
169,99 incl. BTW
169,99 incl. BTW
169,99 incl. BTW
219,99 incl. BTW
219,99 incl. BTW
219,99 incl. BTW
24,99 incl. BTW

Led schijnwerper

Led bouwlampen hebben vele voordelen ten opzichte van normale bouwlampen. Zo bespaart u maar liefst 90% als u overstapt op Led bouwlampen. Hierbij levert u niet in op de lichtopbrengst. Bovendien is de levensduur veel langer, namelijk tot wel 35.000 uur. Dit is gelijk aan bijna 20 jaar waarbij uw lamp 5 uur per dag brandt. Ook de lichtafname van de bouwlampen Led is zeer laag.

Alle bouwlampen Led zijn beschikbaar in warm-wit (3000K), neutraal-wit (4000K) en koud-wit(6000K). Zo heeft u voor elke toepassing de juiste kleur.

Fraai design bouwlampen Led

De Led schijnwerpers zijn gemaakt van sterk aluminium wat de warmte zeer goed wegvoert door de koelribben. Let op bij het kopen van schijnwerpers Led dat u een lamp kiest waarbij de warmte goed weg kan, dit is namelijk essentieel voor de levensduur van de Led schijnwerpers. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van gehard glas waar het licht goed doorheen komt en het glas ook tegen een stootje kan.

Een LED bouwlamp met een robuust design

Bouwlampen worden toegepast in de meest ondankbare omstandigheden, te midden van stof, vuil en regen. Een bouwlamp moet letterlijk tegen een stootje kunnen! Het design van onze bouwlampen houdt hier rekening mee. Een bouwlamp LED van Led Wereld is IP66-geclassificeerd. De armatuur is dus waterbestendig en stofvrij. De behuizing bestaat uit aluminium, een metaal dat de warmte snel afvoert. Het venster in de armatuur is gemaakt van gehard glas dat schokbestendig is. In onze webshop treft u bouwlampen aan in LED-technologie met vermogens van 10 Watt tot 200 Watt. We leveren alle lampen met een bevestigingsbeugel, waarmee u de lamp gemakkelijk aan het plafond of op een muur kunt bevestigen.

Bevestigen Led straler

Aan elke Led straler zit een snoer van 3 meter met stekker. Hierdoor hoeft u geen gebruik te maken van kroonsteentjes of andere connectors, maar kunt u de Led straler direct gebruiken in het stopcontact. Daarnaast zit er een beugel aan de Led bouwlamp, deze kan gebruikt worden om de Led schijnwerper te bevestigen aan bijvoorbeeld de muur, het plafond of op de grond. De schijnwerper Led kan gekanteld worden ten opzichte van de beugel

Led bouwlamp op statief

Bent u op zoek naar verlichting voor het klussen en wilt u graag de Led bouwlampen op een hoogte zetten zodat het optimaal klussen is? Met behulp van de statieven kunt u zowel Led bouwlampen op accu als gewone Led bouwlampen op een hoogte van 1 tot 1,5 meter hoogte gebruiken! Zeer robuuste en handige statieven die gemakkelijk uit te schuiven zijn. De statieven kunt u vinden op de tweede pagina van de Led bouwlampen.

accu bouwlamp

Als u geen stroom in de buurt hebt of u wilt graag mobiele verlichting hebben zonder een snoer, dan zijn Led bouwlampen op accu een mooie oplossing. Met een accu die wel 4 uur mee gaat, kunt u lang genieten van het licht. Ideaal als u wat kluswerk heeft en in die ruimte nog geen stroom hebt aangelegd!

Led straler met sensor

Ook hebben wij Led stralers met sensor. Deze detecteren beweging met de infrarood sensor. Hierdoor zal de lamp pas inschakelen zodra er iemand dichtbij is. Verder kan de sensor zien of het donker genoeg is. Zo zal de lamp niet inschakelen wanneer het nog licht buiten is.

Wij verkopen meerdere soorten Led stralers, met verschillende Wattages en kleuren. Weet u niet zeker welke Led straler u het beste kunt kiezen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij voorzien u graag van advies.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 7220 reviews.