Toont alle 9 resultaten

Led dimmer

Dim uw Led lampen met de Led dimmer. Normale halogeen dimmers zijn vaak niet in staat om Led lampen goed te dimmen. Led Wereld heeft Led dimmers die traploos en zonder zoemen uw Led lampen kunnen dimmen van vele merken waaronder Philips, Ikea en Osram. Door de ruime instelmogelijkheden, kunt u elke Led lamp goed dimmen.

38,90 incl. BTW
39,90 incl. BTW
56,90 incl. BTW
39,90 incl. BTW
14,99 incl. BTW
14,99 incl. BTW
14,99 incl. BTW
14,99 incl. BTW
14,99 incl. BTW

Led Dimmer kopen?

Om uw led lampen goed te kunnen dimmen heeft u een Led dimmer nodig. Een ouderwetse halogeen dimmer werkt niet goed op Led lampen omdat het minimale vermogen te hoog is. Hierdoor gaat de Led flikkeren.

De Led dimmers van Led Wereld werken zeer goed in combinatie met de Led spots van Led Wereld. Deze zijn te dimmen van 0% tot 100% zonder enige hapering of flikkering en gezoem.

Welke dimmer heb ik nodig?

Bent u op zoek naar een Led dimmer voor uw Philips, Osram of ikea Led lampen? Dan is de Fase afsnijdende dimmer voor u. Deze kan uw led lampjes goed dimmen zonder gezoem of flikkeren. Kijk ook goed of uw Led lampen dimbaar zijn, dit staat op de verpakking van de lamp.

Heeft u Led lampjes van een ander merk? Neem dan contact op met uw leverancier of u de "fase aansnijdende dimmer" of "fase afsnijdende dimmer" moet hebben.

Om de Led spotjes van Led Wereld goed te kunnen dimmen, heeft u de fase aansnijdende dimmer nodig.

Afdekraam

De Led dimmers komen standaard met een afdekraam in de kleur beige-wit. Als u graag een afdekraam van een ander merk zoals Peha of Busch-Jaeger wilt gebruiken, dan kan dit ook. U kunt eenvoudig het huidige afdekraam van de dimmer halen en een nieuwe afdekraam er op zetten.

Benieuwd hoe u de Led dimmer moet installeren? Lees stap voor stap hoe u de Led dimmer moet aansluiten.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 3318 reviews.