Toont alle 16 resultaten

Led highbay

Led highbay lampen zijn geschikt voor het verlichten van magazijnen, werkplaatsen en loodsen met hoge plafonds. De waterdichte Led highbay lampen van Led Wereld hebben maar liefst 175 lm/W. Hierdoor bespaart u nog meer ten opzichte van Led highbay lampen van andere aanbieders! De schokbestendige Led highbay’s zijn voorzien van Philips Led chips en vanwege de lange levensduur krijgt u 7 jaar garantie. Door gebruik van slimme bewegings- en daglichtsensoren kunt u maximaal besparen.

174,99 incl. BTW
174,99 incl. BTW
199,99 incl. BTW
199,99 incl. BTW
224,99 incl. BTW
224,99 incl. BTW
174,99 incl. BTW
174,99 incl. BTW
199,99 incl. BTW
199,99 incl. BTW
224,99 incl. BTW
224,99 incl. BTW
89,99 incl. BTW
89,99 incl. BTW
6,99 incl. BTW
9,99 incl. BTW

Led high bay kopen?

Overstappen op Led highbay lampen brengt vele voordelen met zich mede ten opzichte van traditionele verlichting voor ruimtes met een hoog plafond zoals sporthallen, opslagruimtes en werkplaatsen. De grootste voordelen zijn:

  • Levensduur van zeker 50.000 branduren
  • Besparing tot 75%
  • 7 jaar garantie
  • Onderhoudsvrij
  • Direct vol licht
  • Schokbestendig
  • Geïntegreerde sensoren mogelijk

De Led highbay lampen van Led Wereld zijn uitgerust met een hoogwaardige driver waardoor wij een garantie van 7 jaar kunnen geven. Het aantal jaren garantie dat u krijgt zegt veel over de kwaliteit van de lamp. Ziet u een highbay lamp met 2-3 jaar garantie en een verwachte levensduur van 50.000 branduren, dan is de kans groot is dat het aantal branduren niet gehaald wordt. Led highbay lampen worden relatief warm door het hoge Wattage waardoor het essentieel is om een hoogwaardige driver te gebruiken.

Er wordt gebruik gemaakt van Philips Led chips waardoor de lichtopbrengst niet snel zal verminderen (L80). Hierdoor kunt u voor de komende jaren vooruit met deze armaturen zonder aan vervanging of onderhoud te hoeven doen.

Het uitzonderlijke aan onze Led highbay lampen is dat ze een zeer hoog lumen per Watt verhouding hebben van maar liefst 175 lm/W. Dat betekent dat deze Led lampen zeer efficiënt omgaan met de energie. Daarom heeft u gemiddeld 40% meer licht bij hetzelfde verbruik dan Led highbay lampen van andere aanbieders! Een lumen per Watt verhouding van 100-130 lm/W is namelijk het meest gebruikelijk.

Dynamisch lichtsysteem

In verschillende toepassingen is een extra besparing te realiseren door gebruik te maken van een dynamisch lichtsysteem. Onze highbay lampen kunnen namelijk voorzien worden van geïntegreerde bewegings- en daglichtsensoren. Dit is vooral van toepassing in magazijnen. De gangpaden zijn niet altijd bemand. De Led highbay lampen zullen inschakelen zodra er beweging wordt gedetecteerd. Zodra er niemand meer is zal de verlichting langzaam naar nul gedimd worden. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Waterdichte Led highbay lampen

De Led highbay's die wij verkopen zijn waterdicht. Hierdoor kunnen de lampen ook in vochtige ruimtes toegepast worden. Onze ronde highbay Led lampen zijn geheel waterdicht en bevatten dus IP67 waardoor deze zelfs buiten gebruikt kunnen worden. De vierkante Led highbay's hebben een IP54 en dus plenswaterdicht.

De Led highbay's zijn tevens schokbestendig en dus bestand tegen trillingen. Dit is zeer wenselijk wanneer er bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van rollende kranen. Hierdoor zal de verlichting niet gaan knipperen wanneer er een trilling ontstaat. Zo zijn highbay's geschikt voor verlichting van werkplaatsen en magazijnverlichting.

Monteren Led highbay

Highbay armaturen worden ook wel klokarmaturen genoemd. De Led klokarmaturen zijn geschikt om op te hangen of te monteren aan het plafond. De ronde klokarmaturen zijn alleen geschikt om te hangen. Dit gaat zeer eenvoudig door de sterke ring op de lamp. De vierkanten highbay lampen kunnen opgehangen worden en ook gemonteerd worden aan het plafond met behulp van de montageset.

Advies op maat nodig? Neem contact op!

Heeft u advies nodig voor de verlichting van uw ruimte of heeft u specifieke lampen nodig die niet op deze pagina staan? Neem dan contact met onze lichtexperts op. Wij helpen u graag verder!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 7220 reviews.