Alle 16 resultaten

Led highbay

Led high bay lampen zijn geschikt voor het verlichten van magazijnen, werkplaatsen en loodsen met hoge plafonds. De Led highbay lampen van Led Wereld hebben maar liefst 175 lm/W en wel 7 jaar garantie. Hierdoor bespaart u nog meer ten opzichte van Led highbay lampen van andere aanbieders! Doordat de Led highbay lampen, ook wel klokarmaturen genoemd, waterdicht zijn, kunnen ze ook goed in vochtige omgevingen toegepast worden.

174,99 incl. BTW
174,99 incl. BTW
199,99 incl. BTW
199,99 incl. BTW
224,99 incl. BTW
224,99 incl. BTW
174,99 incl. BTW
174,99 incl. BTW
199,99 incl. BTW
199,99 incl. BTW
224,99 incl. BTW
224,99 incl. BTW
89,99 incl. BTW
89,99 incl. BTW
6,99 incl. BTW
9,99 incl. BTW

Led high bay kopen?

Overstappen op Led highbay lampen brengt vele voordelen met zich mede ten opzichte van traditionele verlichting voor ruimtes met een hoog plafond zoals sporthallen, opslagruimtes en werkplaatsen. De grootste voordelen zijn:

  • Levensduur van zeker 50.000 uur
  • Besparing van 50%
  • 7 jaar garantie
  • Onderhoudsvrij
  • Direct vol licht

De Led highbay lampen van Led Wereld zijn allen uitgerust met een hoogwaardige driver waardoor wij een garantie van 7 jaar kunnen geven. Het aantal jaren garantie dat u krijgt zegt veel over de kwaliteit van de lamp. Ziet u een highbay lamp met 2-3 jaar garantie en een verwachte levensduur van 50.000 uur, dan kunt u ervan uitgaan dat de kans groot is dat het aantal branduren niet gehaald wordt. Led highbay lampen worden namelijk relatief warm door het hoge Wattage waardoor het essentieel is om een hoogwaardige driver te gebruiken. Wij staan voor kwaliteit van de Led highbay lampen waardoor wij u 7 jaar garantie aan kunnen bieden.

Er wordt gebruik gemaakt van Philips Led chips waardoor de lichtopbrengst niet snel zal verminderen (L80). Hierdoor kunt u voor de komende jaren vooruit met deze klokarmaturen zonder aan vervanging of onderhoud te hoeven doen.

Het uitzonderlijke aan onze Led highbay lampen is dat ze een zeer hoog lumen per Watt verhouding hebben van maar liefst 175 lm/W. Dat betekent dat deze Led lampen zeer efficiënt omgaan met de energie. Daarom heeft u gemiddeld 40% meer licht bij hetzelfde verbruik dan Led highbay lampen van andere aanbieders! Een lumen per Watt verhouding van 100-130 lm/W is namelijk het meest gebruikelijk.

Waterdichte Led highbay lampen

De Led highbay's die wij verkopen zijn waterdicht. Hierdoor kunnen de lampen ook in vochtige ruimtes toegepast worden. Onze ronde highbay Led lampen zijn geheel waterdicht IP67 waardoor deze zelfs buiten gebruikt kunnen worden. De vierkante Led highbay's zijn IP54 en zijn dus plenswaterdicht.

Monteren Led highbay

De Led klokarmaturen zijn geschikt om op te hangen of te monteren aan het plafond. De ronde klokarmaturen zijn alleen geschikt om te hangen. Dit gaat zeer eenvoudig door de sterke ring op de lamp. De vierkanten highbay lampen kunnen opgehangen worden en ook gemonteerd worden aan het plafond met behulp van de montageset.

Heeft u advies nodig voor de verlichting van uw ruimte of heeft u specifieke lampen nodig die niet op deze pagina staan? Neem dan contact met onze lichtexperts op. Wij helpen u graag verder!

De waardering van www.led-tl-wereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 1846 reviews.