Toont alle 5 resultaten

Noodverlichting Led

Ieder bedrijf of publiek gebouw is verplicht om gebruik te maken van noodverlichting. Wanneer de stroom uitvalt blijven de Led noodverlichtingsarmaturen branden waardoor de vluchtwegen zichtbaar zijn. Dit voorkomt desoriëntatie en paniek. Door gebruik te maken van Led bespaart u ook 50% op uw energiekosten en hoeft u de noodverlichting minder vaak te vervangen.

49,99 incl. BTW
49,99 incl. BTW
34,99 incl. BTW
14,99 incl. BTW
12,99 incl. BTW

Noodverlichting Led

Noodverlichting van Led Wereld is geschikt voor veel verschillende soorten ruimtes. Zo kunt u onze noodverlichtingsarmaturen gebruiken voor bedrijfshallen, kantoren maar ook in vochtige ruimtes met onze waterdichte noodverlichting. De noodverlichtingsarmaturen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan zeer lang mee. Daarnaast bespaart u ook zo'n 50% op uw energiekosten ten opzichte van TL noodverlichtingsarmaturen!

Accu Led noodverlichtingsarmaturen

Noodverlichting dient minstens 1 uur te blijven branden nadat de stroom is uitgevallen. Deze Led noodverlichtingsarmaturen kunnen 3 uur op een accu waardoor deze ruim aan de norm voldoen. Wel is het van belang om de accu jaarlijks te testen zodat de capaciteit van de accu op peil blijft. Wij raden aan om na 4 jaar de accupack te verwisselen. Deze accupacks bieden wij ook aan in onze webshop en zijn zeer eenvoudig te vervangen.

Vluchtwegverlichting

Bij de noodverlichtingsarmaturen worden pictogrammen in alle richtingen meegeleverd. Zo hoeft u niet te berekenen hoeveel u precies van elk soort pictogram nodig heeft. De noodverlichting is in te stellen om continue te branden, ook wanneer de stroom wel werkt. Deze stand dient gebruikt te worden indien de verlichting wordt gebruikt als vluchtwegverlichting. Ook is het mogelijk om de noodverlichting in te laten schakelen zodra de stroom uitvalt. Dit is gemakkelijk in te stellen met een druk op de knop in de armaturen.

Heeft u vragen of zou u graag advies willen ontvangen over de noodverlichting? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 7220 reviews.