Led strip

Led strips kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden. Zo passen Led strips als sfeerverlichting of koofverlichting. Door de plak randen zijn de Led strips overal makkelijk te bevestigen, ook in combinatie met aluminium profielen. RGB, RGBW en RGBWW Led strips zijn voor iedere situatie goed toepasbaar en kunnen bediend worden met een afstandsbediening.


Led strip

Led strips zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. RGB Led strips zijn in staat om veel verschillende kleuren te produceren. Met behulp van afstandsbedieningen kunnen de Led strips bestuurd en gedimd worden. RGBW Led strips bezitten niet alleen de RGB-kleuren, maar ook warm-wit. Daardoor heeft u voor elke toepassing de juiste kleur, ook om een ruimte sfeervol te verlichten. Wilt u naast alle RGB-kleuren ook alle wit-tinten in één Led strip? Kies dan voor de RGBWW Led strips. Natuurlijk zijn er ook warm-witte en koud-witte Led strips verkrijgbaar die een hoge lichtopbrengst per meter hebben.

Toepassingen Led strips

Doordat de Led strips in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, kunnen zij voor veel doeleinden gebruikt worden. Zo kunt u de strips gebruiken als sfeerverlichting. Doordat de Led strips weinig ruimte nodig hebben, kunnen ze ook uitstekend gebruikt worden als koofverlichting. Waterdichte Led strips kunnen ook buiten of in vochtige ruimtes gebruikt worden.

Toepassen van Led plakstrips

Aan de onderkant van de Led-strip zit een sterke 3M-plakstrip zodat de strip op vele plekken gemakkelijk vastgeplakt kan worden. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van Led strip profielen. Hierdoor kunnen de strips op plekken geïnstalleerd worden waar ze in het zicht blijven. Het licht wordt gelijk verdeeld en de Led strip zelf is niet zichtbaar waardoor het geheel fraai oogt. Zo kunt u de Led bandverlichting gebruiken voor het verlichten van ruimtes zoals algemene ruimtes, gangpaden in magazijnen en winkels.

De Led strips kunnen ingekort worden door er een stuk af te knippen. Ook is het mogelijk om meerdere strips te koppelen zodat u er één lange strip van kunt maken. Met behulp van ons uitgebreide assortiment op het gebied van koppelstukken, verlengkabels en ander aansluitmateriaal kunt u eenvoudig meerdere led strips koppelen.

Kwalitatieve led verlichtingstrips

De Led-strips van Led Wereld kenmerken zich door een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een scherpe prijs heeft u de beste Led strips die u kunt vinden met maar liefst 50.000 branduren! De Led strips hebben een SDCM-waarde van < 3. Ten opzichte van traditionele verlichting bespaart u bovendien nog eens 50-90%!

Heeft u een probleem dan helpen wij graag en zo nodig krijgt u per direct een nieuw product! Heeft u nog vragen of zou u graag advies willen ontvangen? Neem dan contact met ons op.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 6637 reviews.