RGB Led strip

RGB Led strips kunnen worden gebruikt voor vele doeleinden. Voor iedere ruimte zijn deze Led strips in staat om met een passende kleur te verlichten. Met behulp van een afstandsbediening of een wand-touchpanel kunt u eenvoudig de kleur wisselen, de Led strip dimmen en de multicolor strip in- en uitschakelen. Voor vochtige ruimten en buiten kunt u het beste kiezen voor waterdichte RGB Led strips.


RGB Led strip

De RGB Led strips van Led Wereld zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te bedienen. Door de verwachte levensduur van 50.000 uur en maar liefst 3 jaar garantie bent u zeker van hoogwaardige Led strip verlichting. De RGB Led strips zijn op verschillende manieren te bedienen, namelijk met een afstandsbediening, een touchpanel en zelfs met uw eigen mobiel! Zo kunt u gemakkelijk van kleur veranderen of de Led strip dimmen.

Led strip aansluiten

De RGB Led strips moeten worden aangesloten op een voeding en een ontvanger. Als u een complete RGB Led strip set bestelt, dan krijgt u deze er automatisch bij. Als u de Led band wilt inkorten dan kunt u deze eenvoudig afknippen ter hoogte van het schaar-icoon op de led band. Ook is het mogelijk om meerdere Led strips te koppelen zodat u een lange Led strip creëert. Met behulp van de koppelstukken kunt u eenvoudig de strips met elkaar verbinden.

Om de multicolor Led plakstrip mooi weg te werken, kunt u gebruik maken van een aluminium profiel. Hierdoor komt de Led-strip niet direct in het zicht en bovendien wordt het licht mooi egaal verdeeld door de melkachtige kap. Daarnaast zorgt het profiel ook voor een betere warmteafvoer met een nog langere levensduur tot gevolg.

Kleuren

Deze strips zijn in staat om alle RGB-kleuren te geven. Zo heeft u veel elke ruimte de juiste kleur verlichting. Ook kunnen de multicolor Led strips uitstekend gedimd worden zodat er precies zoveel licht af komt als u graag wenst. Deze RGB Led strips kunnen ook in lange lengtes gebruikt worden zonder dat er kleurverschil ontstaat door de lage SDCM-waarde van < 3. De RGB Led strips zijn minder goed in de wit-tinten. Wilt u naast RGB ook de warm-witte kleur gebruiken? Kijk dan bij onze RGBW Led strips. Als u naast RGB alle wit-tinten van warm-wit en koud-wit wilt gebruiken, dan kunt u gebruik maken van onze meest veelzijdige Led strip: RGBWW Led strip.

Heeft u vragen over de installatie of wilt u graag advies ontvang? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen u graag verder!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 7217 reviews.