RGBW LED-strip

De RGBW LED-strips zijn in staat om naast alle RGB kleuren ook de kleur warm-wit te geven! Zo heeft u voor elke ruimte de juiste kleur. De RGBW LED-strips zijn verkrijgbaar in complete sets of als losse strips. Bij de complete sets ontvangt u naast de LED-strip ook de voeding, afstandsbediening en al het aansluitmateriaal dat u nodig heeft, dus direct plug-and-play! De waterdichte RGBW LED-strips IP65 kunnen ook buiten of in vochtige ruimtes toegepast worden.


RGBW LED-strips

bent u op zoek naar LED-strips die zowel alle RGB (Rood, groen en blauw) ook een mooie warm-witte kleur (2700K) kan geven? Kies dan de RGBW LED-verlichtingstrips. Door de speciale 4 in 1 LED-chips die gebruikt worden, krijgt u prachtig egaal licht. Er zitten namelijk wel 60 LED chips per meter op. Deze RGBW LED-strips zijn van erg hoge kwaliteit. De levensduur is namelijk 50.000 uur en u krijgt er maar liefst 3 jaar garantie op!

Complete sets RGBW LED-band

LED-strips hebben verschillende onderdelen nodig om goed te kunnen werken. Zo is een 24V voeding (ook wel trafo genoemd) nodig die het stroom omzet. Vervolgens dient er tussen de trafo en de LED-strip een ontvanger gezet te worden die verbonden kan worden met een afstandsbediening.

Wij hebben voor u uitgezocht wat er precies benodigd is bij de LED-strips zodat u hiervoor niet meer hoeft te kijken wat u moet bestellen. U kunt hier de complete sets RGBW LED-strip vinden.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 10314 reviews.