Toont alle 23 resultaten

Led TL armatuur

Bespaar fors op uw energierekening door te kiezen voor Led TL verlichting. Bij Led wereld bieden we een groot assortiment hoge kwaliteit montagebalken, waterdichte armaturen en de populaire twee in één t5 armaturen en t8 armaturen. Meer informatie over onze Led TL armaturen? Lees verder onder het productenoverzicht of neem contact op voor een advies op maat.

14,99 incl. BTW
19,99 incl. BTW
20,99 incl. BTW
23,99 incl. BTW
24,99 incl. BTW
29,99 incl. BTW
5,99 incl. BTW
9,99 incl. BTW
11,99 incl. BTW
12,99 incl. BTW
14,99 incl. BTW
18,99 incl. BTW
1,997,99 incl. BTW
7,99 incl. BTW
4,497,99 incl. BTW
2,497,99 incl. BTW
24,99 incl. BTW
28,99 incl. BTW
27,99 incl. BTW
27,99 incl. BTW
32,99 incl. BTW
32,99 incl. BTW
34,99 incl. BTW

Led TL Armatuur t5 en t8

De unieke Led TL armaturen t5 en t8 zorgen voor een forse besparing, u hoeft namelijk geen Led TL lamp en armatuur apart aan te schaffen. Deze twee in één Led TL lampen zijn eenvoudig aan te sluiten met behulp van het bijgeleverde kabeltje. Door middel van 2 bijgeleverde bevestigingsbeugeltjes hangt u de Led tl lamp zeer eenvoudig op. Hiervoor is geen technische kennis vereist!

Alle Led TL armaturen zijn te bestellen in de volgende kleuren: warm-wit (3000K), neutraal-wit (4000K) en koud-wit (6500K). Hierdoor heeft u voor elke toepassing de juiste kleur verlichting.

Benieuwd welke kleur het best past in uw situatie? We leggen hier uit met veel afbeeldingen van klanten die u zijn voorgegaan welke kleur voor Led u het beste kunt kiezen

U zult hier zowel t5 als t8 Led TL armaturen vinden. In deze blog leggen wij uit wat het verschillen tussen t5 en t8 en Led

Installatie van de TL Led armaturen t5 en t8

Het monteren en installeren van de Led TL armaturen is niet moeilijk. Door middel van de bijgeleverde bevestigingsclips en schroefjes kunt u de TL Led armaturen aan het plafond of muur bevestigen. Om uw Led armaturen van energie te voorzien, wordt er een aansluitsnoertje van 15 cm met plus, min en aarde erbij geleverd. Deze kunt u met bijvoorbeeld een kroonsteentje aansluiten op het lichtnet. Ook hebben wij stekkers voor in het stopcontact om de Led TL armaturen nog eenvoudiger aan te sluiten. Gaat u meerdere Led TL armaturen installeren? Dan kunnen de koppelsnoeren goed van pas komen, hiermee kunt u namelijk gemakkelijk de armaturen doorkoppelen.

Waterdichte Led armatuur

Bent u op zoek naar Led verlichting voor buiten of voor in een garage, werkplaats of berging? Dan zijn de waterdichte armaturen met IP65 erg handig. De waterdichte armaturen kunnen ook wel tegen een stootje, ze zijn namelijk IK9. Door middel van de bijgeleverde beugeltjes kunnen de armaturen gemakkelijk bevestigd worden en bovendien is het mogelijk meerdere armaturen door te koppelen. Er is verder geen transformator nodig.

Besparing met Led tl verlichting

Met een Led tl lamp bespaart u al gauw 50% op uw energie verbruik ten opzichte van een gewone tl armatuur. Dit is een van de grootste voordelen van Led tl verlichting.

Led TL montagebalken

Met de montagebalken kunt u Led TL Lampen aan het plafond monteren. De IP code is 20, dat betekent dat de montagebalken niet waterdicht zijn. Om deze reden kunt u de montagebalken alleen binnenshuis gebruiken. U heeft geen trafo nodig, de montagebalken werken namelijk direct op 220V.

Heeft u nog vragen of ontvangt u graag advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 6957 reviews.