Toont alle 6 resultaten

Waterdichte Led armaturen

14,99 - 22,99 incl. BTW
19,99 - 35,99 incl. BTW
20,99 - 29,99 incl. BTW
23,99 - 41,99 incl. BTW
24,99 - 36,99 incl. BTW
29,99 - 53,99 incl. BTW

Waterdichte Led TL armaturen kopen?

De waterdichte Led armaturen zijn vervaardigd uit hoogwaardige componenten zoals polycarbonaat. Hierdoor zijn de waterdichte armaturen slagvast en water- en stofdicht (IP 65). De robuuste Led armaturen zijn geschikt voor alle Led TL buizen van Led Wereld, maar ook voor Led buizen van andere merken. Bij de waterdichte armaturen worden montagebeugels geleverd, zodat de installatie ook snel uitgevoerd kan worden.

Doordat er twee wartels bij elk waterdicht Led armatuur worden geleverd, kunt u meerdere waterdichte armaturen doorkoppelen. De bekabeling kan namelijk door de waterdicht armaturen lopen. Hierdoor kunt u eenvoudig een langere lijn van waterdichte Led TL armaturen installeren.

Geschikt voor Led TL buizen

De waterdichte Led armaturen zijn geschikt voor zowel de normale- als de Pro versie Led TL buizen. Het voordeel van de Pro Led buizen is dat de lichtopbrengst 25% hoger is. Deze raden wij dan ook altijd aan voor plafonds boven de 3 meter. Wilt u graag de Pro versie Led TL buizen in combinatie met de waterdichte armaturen?

Lichtkleur waterdichte Led armaturen

De Led TL buizen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u voor elke toepassing de juiste lichtkleur heeft. De kleuren zijn: warm-wit (3000K), neutraal-wit (4000K) en koud-wit(6000K). Voor schuren, werkplaatsen en garages zijn neutraal-wit en koud-wit de meest voorkomende lichtkleuren. Deze geven namelijk veel licht, maar zijn zeker niet hinderlijk voor de ogen. Koud-wit staat gelijk aan daglicht en is puur wit. Neutraal-wit is fris wit, en is iets geliger dan koud-wit.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 7220 reviews.