Toont alle 5 resultaten

Led TL buis 150 cm

11,99 incl. BTW
11,99 incl. BTW
15,99 incl. BTW
15,99 incl. BTW
19,99 incl. BTW

Led TL lamp 150 cm

Bent u op zoek naar Led TL buizen van 150 cm die uw TL-D buizen 58W kunnen vervangen? Dan zijn dit de Led TL buizen die precies in het oude armatuur passen. In loodsen, magazijnen en werkplaatsen wordt er vaak gebruik gemaakt van TL verlichting van 150 cm. Door de TL buizen te vervangen door Led TL buizen, bespaart u maar liefst 60%-66% op uw energierekening!

Kleur Led TL

De Led TL lampen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Voor elke kleurcode is er een lichtkleur die daarbij past, de kleurcodes zijn 830 (warm-wit), 840 (neutraal-wit) en 865 (koud-wit). Als u op uw TL buis kijkt, dan kunt u de kleurcode op het eind vinden bij het merkteken op het glas. Als u de juiste kleur kiest, die bij de kleurcode hoort, dan behoudt u precies dezelfde lichtkleur.

2 soorten Led TL buizen

De Led TL verlichting bij Led Wereld is beschikbaar in 2 versies, de normale versie en de Pro versie. Hierdoor is er voor elke situatie een passelijke oplossing. Het verschil is voornamelijk de lichtopbrengst, de normale versie is geschikt voor plafonds tot 3 meter, en de Pro versie is geschikt voor plafonds daarboven. Het grootste versie is de lichtopbrengst, de Pro versie heeft namelijk een lichtopbrengst die 25% hoger is dan de normale versie.


Led TL buis Led TL buis Pro
Wattage 23 Watt 23 Watt
Lichtopbrengst 2650 lumen 3220 lumen
Lm/W 110 140
Maximale hoogte plafond 3 meter 10 meter
warmteafvoer zeer goed (aluminium) best (sterker aluminium)
Garantie 3 jaar 3 jaar
Prijs 9,99 15,99

Hoe TL vervangen door Led

Het overstappen naar Led TL buizen is niet moeilijk. Wordt er gebruik gemaakt van starters in de armaturen? Dan is het vervangen gemakkelijk; u hoeft alleen maar de oude buis en starter uit het armatuur te halen en de nieuwe Led starter en Led TL buis in het armatuur terug te zetten en het besparen kan beginnen. Bij armaturen zonder starters is het iets lastiger, maar met behulp van de stappenplannen op deze pagina gaat dat ook zeker lukken.

Begin vandaag nog met besparen! Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste Led TL lamp of misschien wel de installatie? Neem gerust contact met ons op, onze lichtexperts helpen u graag!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 6643 reviews.