Toont alle 5 resultaten

LED-bewegingsmelder

Led bewegingsmelder muur opbouw buiten

14,99 incl. BTW

Led bewegingsmelder muur opbouw buiten

14,99 incl. BTW

Led bewegingsmelder plafond opbouw binnen

14,99 incl. BTW

Led bewegingsmelder plafond inbouw binnen

14,99 incl. BTW

Led schemerschakelaar muur opbouw buiten

19,99 incl. BTW

Led bewegingsmelder

Bent u op zoek naar een bewegingsmelder waarop u LED-verlichting aan kunt sluiten? Kies dan voor de bewegingsmelders van Led Wereld! Deze hebben namelijk een lange detectieafstand en bovendien zijn ze zeer accuraat. Onze bewegingsmelders zijn al te gebruiken vanaf 1 lamp en tot wel 300 Watt aan LED-verlichting. Ook is het mogelijk om traditionele verlichting zoals halogeen- en gloeilampen in te schakelen door middel van deze bewegingsmelders, dit kan tot 1200 Watt.

LED-bewegingsmelders binnen en buiten

Voor elke ruimte is er een geschikte bewegingssensor te vinden. Zo kunt u voor buiten en vochtige ruimtes onze IP44 Led bewegingssensor aan de muur gebruiken. Bovendien hebben we meerdere soorten IP20 bewegingssensors voor in de muur, in het plafond en tegen het plafond aan. Zo heeft u voor de toilet, schuur, bijkeuken en zelfs buiten een geschikte bewegingssensor.

Op al onze bewegingssensoren krijgt u 2 jaar garantie. Als er binnen die 2 jaar een product defect raakt of niet meer naar behoren functioneert, dan ontvangt u direct van ons een nieuw exemplaar!

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 10346 reviews.