×

SAMEN STERK tot 15% korting*Bekijk actie ›

Kortingscode: 5goalxbql


Toont alle 9 resultaten

Opvulringen voor LED-inbouwspots

Bij het installeren van LED-inbouwspots kan het voorkomen dat de inbouwdiepte niet helemaal overeenkomt met de dikte van het plafond. Dit kan resulteren in een ongelijkmatige afwerking en zichtbaarheid van de spot in het plafond. Gelukkig is er een oplossing voor dit probleem: opvulringen voor inbouwspots.

 


Opvulringen van Led Wereld

Opvulringen zijn speciaal ontworpen om de ruimte tussen de inbouwspot en het plafond op te vullen. Met behulp van deze ringen kunt u de inbouwspot op een eenvoudige en efficiënte manier gelijk maken met het plafondoppervlak. Op deze manier wordt een strakke afwerking gegarandeerd en is de inbouwspot volledig geïntegreerd in het plafond.

De opvulringen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zodat u altijd de juiste opvulring kunt vinden die perfect past bij uw specifieke situatie. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren, waardoor u zonder gedoe uw inbouwspot kunt afwerken.

De voordelen van een opvulring

Onze opvulringen voor inbouwspots bieden meer dan alleen esthetische voordelen. Ze helpen ook om uw inbouwspots te beschermen tegen stof en vuil, waardoor de levensduur van de spot wordt verlengd.. Bovendien werken ze als een effectief isolatiemiddel, wat bijdraagt aan de vermindering van warmteverlies door de inbouwopening.

Advies nodig?

Heeft u nog vragen of ontvangt u graag advies? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!