Topkwaliteit LED verlichting industrie

Voor hoogwaardige LED verlichting voor industriële toepassingen bent u bij Led Wereld aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende LED TL montagebalken voor diverse toepassingen. Een LED TL lamp die past bij de gekozen Led TL montagebalk vindt u eveneens in ons aanbod, zodat een LED buislamp gecreëerd kan worden afgestemd op de ruimte waarin de verlichting gebruikt zal worden.

Industriële toepassing van de LED buislamp

Ongeacht of het om een grote of kleine fabriek gaat, geschikte verlichting is van eminent belang. Bij de keuze voor de juiste verlichting speelt niet alleen de lichtopbrengst een rol, maar ook de algemene veiligheid. Naast de enkele en dubbele LED TL balken vindt u bij ons ook waterdichte armaturen (IP 65) die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.

Waarom kiezen voor LED verlichting

– 3 jaar garantie op elke Led TL buis
– Keuze uit de kleuren: warm-wit, neutraal-wit en koud-wit
– Geen flikkering
– Hoge lichtopbrengst dankzij SMD 2835 Led chips
– Ruim 60% energiebesparing

Led highbay

Voor fabriekshallen met een hoogte van het plafond van minimaal 6 meter lenen zich uitstekend voor Led highbay lampen. Deze zeer heldere lampen geven namelijk tot wel 35.000 lumen lichtopbrengst in een lichtbundel van 120 graden. Door gebruik van Philips Led chips en hoogwaardig materiaal kunnen we u maar liefst 7 jaar garantie aanbieden!

Andere LED verlichting voor industrie

Niet alleen de fabriekshal moet goed verlicht worden, dat geldt ook zeker voor bijbehorende kantoren en magazijnen. Deze kunnen eveneens optimaal verlicht worden met LED lampen. Er is ook hier weer een ruime keuze uit diverse opties. Voor kantoor zijn LED spots al dan niet met LED dimmer een optie, terwijl in een magazijn ook gebruik gemaakt kan worden van LED panelen, afhankelijk of er sprake is van een systeemplafond of niet.

Ruim aanbod LED verlichting

Welke LED verlichting u ook zoekt voor industriële toepassing, bij ons vindt u zeker de beste verlichting. Wij geven minimaal 2 jaar garantie op onze producten met een bedenktijd van 30 dagen. Bij bestellingen boven 100 euro profiteert u bovendien van gratis verzending. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via mail: [email protected] of bel ons: 085 – 0600 936 (tijdens kantooruren)