Topkwaliteit LED verlichting magazijn

Bent u op zoek naar kwalitatieve LED verlichting voor uw magazijn? Bij Led Wereld vindt u gegarandeerd een geschikte LED TL buis om het magazijn te voorzien van duurzame verlichting. Elke LED buislamp uit ons assortiment is te combineren met een bijpassende LED TL montagebalk, natuurlijk zijn deze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Optimaal besparen met een LED TL buis

Met de installatie van een LED TL lamp van Led Wereld is het mogelijk om maar liefst 65% te besparen op de energiekosten. Bovendien is de gemiddelde levensduur van LED verlichting maar liefst 40.000 uur, voldoende om uw magazijn lange tijd van goed licht te kunnen voorzien. Door de lange levensduur hoeven de buizen ook maar heel af en toe verwisseld te worden.

Voordelen installatie LED buislamp en LED TL montagebalk in magazijn

  • Lange levensduur
  • Geen flikkering na inschakelen
  • Direct genieten van vol licht
  • Keuze uit maar liefst drie kleuren: warm-wit, neutraal, koud-wit

De verschillende LED buislampen zijn makkelijk te combineren met onze hoogwaardige LED bouwlampen, ideaal voor grote magazijnen waar goede verlichting van eminent belang is. Heeft het magazijn ook een systeemplafond dan kan het beste gekozen worden voor systeemplafond verlichting bestaande uit een LED paneel naar keuze.

Bestel voordelig en snel bij Led Wereld

Bestel vandaag nog uw LED verlichting voordelig en snel bij Led Wereld en profiteer van 30 dagen bedenktijd. Bovendien geven wij minstens 2 jaar garantie en rekenen wij bij bestellingen vanaf € 100,- geen verzendkosten. Voor meer informatie bel tijdens kantooruren: 085 – 0600 936 of stuur ons een e-mail: [email protected]