Topkwaliteit LED verlichting school

Kwalitatieve LED verlichting voor een school is van groot belang. Overdag moeten kinderen zich immers prettig voelen in de leeromgeving om de stof optimaal op te kunnen nemen. Speciaal voor scholen heeft Led Wereld een goed voorzien assortiment LED panelen. Deze zijn verkrijgbaar als: LED paneel 60×60 en LED paneel 30×120. Ideaal om te integreren in een systeemplafond. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden voor topkwaliteit LED verlichting voor uw school.

Waarom kiezen voor LED panelen als LED verlichting in school?

In de meeste scholen wordt gebruik gemaakt van systeemplafonds. Deze zijn onderhoudsarm en voldoen aan de hoogste standaarden. Door de verlichting te integreren in het plafond kan optimaal genoten worden van hoogwaardig licht. LED paneel 60×60 en LED paneel 30×120 sluiten niet alleen naadloos aan op het plafond, maar zijn ook nog eens verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Ideaal om de kleur af te stemmen op de gewenste sfeer. Er is keuze uit neutraal-wit, warm- wit en koud-wit.

Ten slotte kan naast de standaard LED uitvoering gekozen worden voor Led paneel pro. Deze heeft een lager wattage, maar een hogere lichtopbrengst. De energiebesparing ligt op 60%, is flikkervrij en bovendien geschikt voor EIA.

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting, specifiek voor scholen biedt tal van voordelen waaronder:

  • Duurzaam, dus minder vaak vervangen(ongeveer 50.000 branduren)
  • Energiezuinig (60% besparing)
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Voldoen aan alle keurmerken (extra veilig voor openbare ruimten)

Naast de eerder genoemde panelen vindt u bij ons ook LED TL buizen, ideaal voor bijvoorbeeld het magazijn van de school.

LED verlichting voor uw school

Meer weten over de mogelijkheden om een school te verlichten? Wij staan u graag te woord: 085 – 0600 936 of stuur ons een e-mail: [email protected]. Wij hanteren een bedenktijd van 30 dagen en geven minimaal 2 jaar garantie op onze producten. Voor het verzenden van bestellingen boven 100 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht.