Topkwaliteit LED verlichting sportschool

Om de prestaties in een sportschool te verhogen moet de juiste verlichting geïnstalleerd worden. Bij Led Wereld vindt u een uitgebreid aanbod hoogwaardige LED panelen. Deze panelen kunnen in elk systeemplafond geïntegreerd worden en zijn verkrijgbaar in de volgende standaard afmetingen: LED paneel 60×60 en LED paneel 30×120. Bovendien kan er gekozen worden voor opbouw of LED paneel inbouw.

LED verlichting voor de sportschool

Veel sportscholen kiezen voor de installatie van een onderhoudsarm systeemplafond. Alhoewel deze plafonds ook geschikt zijn voor LED TL buizen in combinatie met LED TL armaturen, zullen de meesten kiezen voor het gebruik van LED panelen. Er is keuze uit LED paneel 60×60 of LED paneel 30×120, twee afmetingen die in elk systeemplafond geïntegreerd kunnen worden zonder verdere aanpassingen te moeten plegen.

Als u niet van opbouw houdt, dan kunt u natuurlijk ook voor LED paneel inbouw kiezen. Extra opvallen met de verlichting in de sportschool is mogelijk dankzij het gebruik van de ronde LED downlight inbouw verlichting.

Voordelen van het gebruik van Led verlichting

Voor het gebruik van een LED paneel gelden de volgende voordelen:

  • Keuze uit drie kleuren: warm-wit, neutraal-wit en koud-wit
  • Panelen zijn verkrijgbaar als standaard of Pro uitvoering
  • Energiebesparing kan oplopen tot max. 60%
  • Lichtopbrengst af te stemmen op eigen wensen
  • 40.000 branduren dus minder vaak vervangen

Natuurlijk hebben wij ook andere LED verlichting voor de sportschool in ons assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan LED spots voor de kleedkamer en waterdichte LED armaturen voor het verlichten van de buitenkant van de sportschool.

Goedkoopste in LED verlichting

Wij zijn niet alleen de goedkoopste in LED verlichting, maar geven ook minimaal 2 jaar garantie op onze producten. Na aanschaf heeft u een bedenktijd van 30 dagen. Voor bestellingen boven 100 euro rekenen wij geen verzendkosten. Wilt u meer weten? Wij zijn bereikbaar per telefoon: 085 – 0600 936 (tijdens kantooruren) en mail: [email protected].