Topkwaliteit LED verlichting (vee)stal

Traditioneel verlicht men een stal met TL buizen en TL armaturen. Er is veel energie nodig om een grote veestal te verlichten. Het jaarlijkse energiekostenplaatje kan hoog oplopen. Waarom past u geen LED TL Armatuur met een LED TL Buis toe voor de bestaande lichtpunten? Dit levert u meer dan 50% energiebesparing op! U mag bovendien uitgaan van een levensduur die meer dan 30.000 branduren bedraagt.

Een LED TL buis toepassen

In vrijwel alle gevallen is het mogelijk om een conventionele TL lamp te vervangen door een LED buislamp. U hoeft geen elektricien te zijn om de vervanging uit te voeren. De stapsgewijze instructies hiervoor vindt u terug op onze website. Met een lengte van 60 centimeter tot 150 centimeter en in drie verschillende kleurtemperaturen, vindt u in het aanbod van onze webshop ongetwijfeld een geschikt type!

Een LED TL armatuur in plaats van een gewoon TL armatuur

LED TL armaturen van het type t8 en t5 vervangen de klassieke TL armaturen. Het meest gebruikte type is het t8 armatuur. Meerdere lampen in één lijn hangen is mogelijk dankzij de meegeleverde koppelsnoeren. Bij het type t5 kunt u armaturen naadloos aan elkaar koppelen met het bijgeleverde koppelstukje. Zo verkrijgt u één lange streep licht. De verkrijgbare kleurtemperaturen zijn warm wit (3000 K), neutraal wit (4000 K) en koud wit (6000 K).

Voordelige LED verlichting bij Led Wereld

Led-TL-wereld is dé webshop voor LED-toepassingen. Een uitstekende kwaliteit gaat bij ons gepaard met een scherpe prijs. We leveren uw bestelling binnen één dag als u voor 14.00 uur bestelt. De levering is gratis vanaf een aankoop van 100 euro. Retourneren en ruilen is mogelijk binnen 30 dagen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!