Topkwaliteit LED verlichting werkplaats

Op zoek naar kwalitatieve LED verlichting voor de werkplaats? In het uitgebreide aanbod van Led Wereld vindt u verschillende LED TL buizen met bijpassende LED TL armaturen. Heeft u behoefte aan iets meer licht, dan zijn de LED bouwlampen de perfecte keuze. Neem eens een kijkje in het grote aanbod en stem de keuze voor de juiste LED verlichting af op uw eigen wensen en budget.

LED verlichting voor werkplaats

De ene werkplaats is de andere niet en daarom is het van groot belang om voor de meest geschikte verlichting te kiezen. LED TL buizen in combinatie met LED TL armaturen zijn makkelijk te installeren en kunnen probleemloos met elkaar verbonden worden voor optimale lichtopbrengst. Er kan bovendien niet alleen gekozen worden voor verschillende afmetingen, er is ook een ruime keuze in kleur. Afhankelijk van de gewenste sfeer kan voor de werkplaats een LED TL buis aangeschaft worden in de kleur: warm-wit, neutraal-wit en koud-wit.

LED bouwlampen voor de werkplaats

Gaat het om een bouwgerelateerde werkplaats of bijvoorbeeld een garage, dan kan het handig zijn om naast de plafondverlichting verplaatsbare verlichting te hebben in de vorm van een bouwlamp. Ook hier geldt weer dat deze bouwlampen in verschillende kleuren en in diverse wattages verkrijgbaar zijn. Hoe hoger het wattage, hoe meer lichtopbrengst er zal zijn.

Waarom kiezen voor LED verlichting

LED heeft tal van voordelen ten opzichte van andere verlichting:

  • Duurzaam dankzij 35.000 branduren
  • Keuze in verschillende kleuren
  • Lichtopbrengst af te stemmen op behoefte
  • 50% – 65% minder energieverbruik

Uitgebreid assortiment LED verlichting

Natuurlijk kunt u ook andere verlichting aanschaffen voor de werkplaats zoals LED spots of LED panelen. Bekijk ons uitgebreide online assortiment voor alle LED verlichting die wij aanbieden. Wij geven 2 jaar garantie op onze verlichting en een bedenktijd van 30 dagen. Bestellingen boven 100 euro verzenden wij gratis. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op: 085 – 0600 936 of stuur ons een e-mail: [email protected]