Topkwaliteit LED verlichting winkel

Het hebben van goede verlichting in uw winkel is van cruciaal belang. U wilt immers dat klanten zich prettig voelen en uw producten goed tot hun recht komen. Het installeren van systeemplafond verlichting of LED panelen behoort tot de opties. Bij Led Wereld heeft u de keuze uit LED paneel 60×60, LED paneel 30×120 of LED downlight. Helemaal af te stemmen op uw winkel en inrichting.

Optimaal verlicht, perfect weggewerkt: systeemplafond verlichting

De meest gekozen verlichting voor winkels zijn LED panelen. Deze panelen zijn verkrijgbaar als LED paneel 60×60 of LED paneel 30×120. Met deze afmetingen en het design passen de panelen perfect in het systeemplafond. Hierdoor is het mogelijk om de verlichting compleet te integreren in het plafond. Uw klanten profiteren van een goed verlichte winkel, zonder opvallende LED TL buizen aan het plafond. De LED verlichting voor systeemplafonds draagt dus bij aan de esthetische uitstraling van uw winkel.

Waarom kiezen voor LED verlichting?

Natuurlijk kiest u niet alleen voor een sfeervolle uitstraling van uw verlichting, vooral in een winkel moet de verlichting ook voordelig zijn. Als u kiest voor LED verlichting profiteert u van de volgende voordelen:

  • Duurzaam
  • 50% – 60% minder energiekosten vergeleken met andere lichtbronnen
  • Minstens 30.000 branduren, waardoor er minder vaak verwisseld moet worden
  • LED panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren

Andere mogelijkheden voor het verlichten van uw winkel

Mocht uw winkel geen systeemplafond hebben, dan kunt u bij ons ook LED spots of LED TL balken aanschaffen. Opvallende LED verlichting in de vorm van LED stralers die u bijvoorbeeld in de etalage kunt plaatsen hebben wij eveneens opgenomen in ons assortiment.

LED verlichting met standaard 2 jaar garantie

Profiteer vandaag nog van gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 100,- en 30 dagen bedenktijd. Bovendien ontvangt u op alle LED verlichting standaard 2 jaar garantie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw winkel? Neem dan vandaag nog contact met ons op: 085 – 0600 936 of stuur ons een e-mail: [email protected].