Topkwaliteit LED verlichting ziekenhuis

Voor de aanschaf van topkwaliteit LED verlichting voor in het ziekenhuis bent u bij Led Wereld aan het juiste adres. Ongeacht of u nu kiest voor verlichting in de vorm van LED panelen of LED TL buizen, wij hebben het allemaal in het assortiment. Daarbij profiteert u niet alleen van hoogwaardig licht, maar ook van het feit dat de LED verlichting energiezuinig is. Kijkt u gerust rond in het aanbod en overtuig uzelf dat wij de beste verlichting voor ziekenhuizen hebben.

LED paneel voor het ziekenhuis

In veel moderne ziekenhuizen zijn tegenwoordig systeemplafonds geplaatst. Deze zijn onderhoudsarm en zorgen voor een serene uitstraling. Speciaal voor integratie in deze plafonds vindt u bij ons diverse LED panelen. U heeft daarbij de keuze uit LED paneel 60×60 en LED paneel 30×120, passend bij verschillende formaten en helemaal af te stemmen op uw eigen wensen en voorkeur.

LED TL buis voor in een ziekenhuis

Het kan natuurlijk ook zijn dat u de voorkeur geeft aan verlichting in de vorm van LED TL buizen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Naast een keuze in verschillende afmetingen kunt u kiezen uit drie verschillende kleuren: warm-wit, neutraal-wit en koud-wit. Ideaal om het patiënten, bezoekers en werknemers iets meer naar de zin te maken.

Andere LED verlichting voor de werkplek

Natuurlijk bestaat een ziekenhuis uit meer dan spreekkamers en behandelkamers. Speciaal voor die plekken hebben wij andere LED verlichting in het assortiment. Kies bijvoorbeeld voor LED spots voor op kantoor of LED armatuur voor in het magazijn. Alle verlichting is af te stemmen op de ruimte waarin deze gebruikt zal worden.

 

Divers aanbod LED verlichting

Bestel direct en maak gebruik van 30 dagen bedenktijd. Daarnaast rekenen wij geen verzendkosten voor alle bestellingen vanaf 100 euro en geven wij standaard 2 jaar garantie op al onze verlichting. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: 085 – 0600 936 of: [email protected].