Topkwaliteit LED verlichting horeca

Kiezen voor de juiste verlichting vormt een belangrijk onderdeel bij het inrichten van horeca bedrijven, omdat dit bijdraagt aan de sfeer en uitstraling. Natuurlijk gebruikt u voor de keuken andere verlichting dan voor de ruimte waarin u gasten ontvangt. Bij Led Wereld vindt u een uitgebreid assortiment LED spots en LED panelen voor uw horeca bedrijf.

Sfeervolle LED verlichting in de vorm van LED spots

Voor een horecabedrijf speelt sfeer een belangrijke rol. U wilt dat u gasten zich thuis voelen en vaker terug komen. Door te kiezen voor spotjes kunt u de ruimte helemaal naar wens inrichten en verlichten. Naast de standaard spotjes hebben wij ook LED spots dimbaar. Ideaal voor een meer romantische uitstraling en onmisbaar na sluitingstijd, zodat het pand niet onverlicht blijft. De LED spots zijn verkrijgbaar in verschillende warme kleuren voor nog meer sfeer.

LED panelen voor de keuken

Goede verlichting in de keuken is een must. Om hygiënische redenen is het raadzaam te kiezen voor een LED panelen. Deze panelen sluiten naadloos aan op een systeemplafond en zijn verkrijgbaar als LED paneel 60×60 en LED paneel 30×120. De LED panelen zijn makkelijk te verwerken en u kunt direct profiteren van hoogwaardige verlichting.

Voordelen van LED verlichting voor horeca

Zowel in de keuken als elders in het gebouw profiteert u met LED verlichting direct van de volgende voordelen:

  • Duurzaam
  • Minstens 30.000 branduren
  • Keuze uit verschillende kleuren spotjes af te stemmen op de gewenste sfeer
  • Energiebesparing kan oplopen tot 90%

Uitgebreid assortiment LED verlichting

Natuurlijk heeft Led Wereld nog veel meer LED lampen in het aanbod. Kijk dus gerust eens rond in ons online assortiment.

Wij bieden 30 dagen bedenktijd en geven 2 jaar garantie op onze lampen. Bovendien betaalt u geen verzendkosten bij een besteding vanaf €60,-. Voor meer informatie kunt u bellen tijdens kantooruren: 085 – 0600 936 of stuur ons een e-mail: [email protected].