×

Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

3-fase spanningsrail

3-fase spanningsrail wordt vaak toegepast in professionele doeleinden zoals Showrooms of winkel. Wij maken gebruik van spanningsrails van Powergear. Deze rails zijn naast onze eigen LED-railspots geschikt voor veel andere merken. Door de vele hulpstukken, kan het railsysteem eenvoudig worden geïnstalleerd. Doordat er met 3 fases gewerkt wordt, kunnen er meerdere groepen met LED-verlichting gemaakt worden welke apart ingeschakeld kunnen worden.

11,99 incl. BTW
11,99 incl. BTW
23,99 incl. BTW
23,99 incl. BTW
11,99 incl. BTW
11,99 incl. BTW
8,99 incl. BTW
8,99 incl. BTW
2,99 incl. BTW
2,99 incl. BTW
14,99 incl. BTW
14,99 incl. BTW
14,99 incl. BTW
24,99 incl. BTW
24,99 incl. BTW
24,99 incl. BTW
24,99 incl. BTW

LED-railsysteem

Het 3-fase railsysteem van Powergear is geschikt voor de meeste bekende merken waaronder Global, Nordic, EUtrac en uiteraard ook onze eigen LED-railspots. De spanningsrails zijn vervaardigd uit hoogwaardig, stevig aluminium welke niet te buigen is. hierdoor maakt de LED-railverlichting altijd goed contact, zelfs als het een stootje krijgt. De spanningsrail zijn verkrijgbaar in de lengtes 1m, 2m en 3m. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Zo heeft u voor elke toepassing de juiste rails

Installatie LED-spanningsrail

Deze 3-fase spanningsrails zijn geschikt voor zowel opbouw als pendel (ophangen). Dat betekent dat de rail zowel tegen het plafond kan worden gemonteerd als aan staalkabels gehangen kan worden. Daarnaast kunt u heel eenvoudig met behulp van de hulpstukken/koppelstukken meerdere rails aan elkaar klikken. Bovendien zijn er hoekstukken en T-stukken verkrijgbaar zodat u voor elke toepassing de juiste accessoires heeft.

Zodra het 3-fase railsysteem op zijn plek zit, kunnen de LED-railspots in de rails geklikt worden. Vervolgens kunt u de fase selecteren waarop de railspot aangesloten dient te zijn. Wisselt u van collectie of wilt u een ander voorwerp belichten? De railspots kunnen eenvoudig verschoven worden nadat ze in de rail bevestigd zijn.

Het systeem met 3 fase spanningsrail en 3 fase railspots is universeel. Dat betekent dat railspots van andere merken op onze Powergear rails geplaatst kunnen worden. Het ook mogelijk om onze LED-railspots op uw bestaande spanningsrail te bevestigen. Dit is mogelijk bij onder andere Global, Nordic, Eutrac maar ook andere merken.

De spanningsrail en hulpstukken/koppelstukken worden rechtstreeks van af de leverancier verstuurd. De verzendtijd is 1-2 werkdagen. De LED-railspots worden op maat gemaakt in Nederland en hebben een verzendtijd van 7-10 werkdagen.

Is uw interesse gewekt voor de 3-fase railsysteem en heeft u vragen of zou u graag advies willen ontvangen? Neem dan contact met ons op! Onze lichtexperts helpen u graag verder.

De waardering van www.ledwereld.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 9311 reviews.